Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale üniversitesi'nde yangın

Kırıkkale üniversitesi'nde yangın

Tarih 01 Ekim 2009, 10:04 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale-Ankara kara yolu kenarında otların tutuşması ile çıkan yangın, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bahçesine sıçradı.

Kırıkkale-Ankara kara yolu kenarında otların tutuşması ile çıkan yangın, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bahçesine sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın güçlükle söndürülürken, yangında çok sayıda sedir, çam ve kavak ağacı yandı. Yangın korku ve paniğe yol açtı.

Kırıkkale-Ankara kara yolunun 7. kilometresinde, yol kenarlarında bulunan kuru otların tutuşması sonucu kampus alanına sıçrayan yangın, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu etrafında bulunan kuru otları da tutuşturdu. Nasıl çıktığı henüz belli olmayan yangın, üniversite öğrencileri ve çalışanları tarafından söndürülmeye çalışıldı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi ve Orman Müdürlüğü arazözleri tarafından söndürülmeye çalışıldı. İtfaiyenin suyunun kısa

sürede bitmesi ise paniğe sebep oldu.

Tekrar başlayan yangın, korku ve endişeyi beraberinde getirdi. Rüzgarın etkisiyle Veteriner Fakültesi yakınlarına kadar gelen yangının öğretim üyelerine ait araçlara sıçrayacağı düşünülerek araçlar yangın bölgesinden uzaklaştırdı. Yangın söndürücülerin tamamının kullanıldığı yangın, yoğun korku ve paniğe sebep oldu. Bir saatlik çalışma sonucunda yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangın sonrasında alanda soğutma çalışmaları yapıldı. Yangında bir nöbet kulübesi ile çok sayıda ağaç yandı.

Bu haber 4403 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi