Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KKU'de Anaokulu

KKU'de Anaokulu

Tarih 11 Eylül 2008, 12:00 Editör PINAR YILMAZ

Akademik ve İdari personel çocuklarının rahat ve güvenilir bir ortamda vakit geçirmesi amacıyla Kırıkkale Üniversitesi tarafından Anaokulu yaptırılıyor.

KKÜ’ de anaokulu

Akademik ve İdari personel çocuklarının rahat ve güvenilir bir ortamda vakit geçirmesi amacıyla Kırıkkale Üniversitesi tarafından Anaokulu yaptırılıyor. 2 ay içinde tamamlanacak Anaokulunun temel atma töreninde bilgi veren Rektör Çakmak, anaokulunun 50 öğrenci kapasiteli olacağını söyledi.

 

İNŞAATIN TEMELİ ATILDI

Personel çocuklarının nezih ve güvenli bir ortamda eğitim almaları amacıyla Kırıkkale Üniversitesi tarafından yapımına başlanan Anaokulu için düzenlenen temel atma törenine Rektör Ahmet Murat Çakmak, Rektör Yardımcıları İsmail Özçelik, Sevim Orkun ve İbrahim Uzun ile dekanlar ve öğretim görevlileri katıldı. Temel atma törenine katılan öğretim görevlilerinin çocuklarına beraberinde getirdiği hediyeleri dağıtan Rektör Çakmak, çocuklarla küçük kovalara doldurduğu harcı temele döktü. Birlikte hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından anaokulu hakkında bilgiler veren Çakmak, 2 ay içinde inşaatın tamamlanmasını hedeflediklerine değindi.

 

BAHÇESİNDE HAYVANAT BAHÇESİDE OLACAK

Yapımı ile birlikte buranın okul öncesi örnek bir eğitim kurumu olmasını planlanladıklarını söyleyen Çakmak, “ İçerisinde geniş eğitici alanların bulunacağı anaokulunun bahçesinde küçük bir hayvanat bahçesi amaçlıyoruz. Çocukların burada bulunacak küçük hayvanları tanımalarını ve doğa ve hayvan sevgisini kazanmalarını istiyoruz. 50 öğrenci kapasiteli olacak okulumuz ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşmelerimiz devam ediyor. İlerleyen dönemde okulun kapasitesi büyütülerek çevreye de hizmet vermesi planlanıyor” sözlerine yer verdi.

 

OKUL ÖNCESİ ÖRNEK BİR EĞİTİM KURUMU OLACAK

Ancak yazışmalar öncesi okulu 2 ay içinde bitirerek ilk etapta personel çocuklarının hizmetine sunacaklarını dile getiren Çakmak, “Bu okul bura için büyük bir ihtiyaç. Çalışanlar için büyük bir eksiklik giderildi. Türk Eğitim Sen ve Eğitim Sen Kırıkkale Şubeleri projeye destek vererek bizlerin yanında oldular. Böyle bir eğitim yuvası için öncülük edilmesi etmek bizleri sevindirdi. Kısa süre içinde örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olacağı düşüncesindeyim” dedi.

Bu haber 2627 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi