Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Antrenörlere iftar yemeği

Antrenörlere iftar yemeği

Tarih 11 Eylül 2008, 17:50 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Üniversitesinin Beden Eğitimi bölümünü kazanmak için ter döken öğrencileri çalıştıran antrenörlere öğrencilerden jest geldi.

Antrenörlere iftar yemeği

Kırıkkale Üniversitesinin Beden Eğitimi bölümünü kazanmak için ter döken öğrencileri çalıştıran antrenörlere öğrencilerden jest geldi. Okulu kazanan öğrenciler antrenörlerine iftar yemeği verdi.

 

12 ÖĞRENCİ KKÜ BEDEN ÖĞRETMENLİĞİNİ KAZANDI

Planlı programlı çalışma için uzmanlardan yardım almak başarıyı getiriyor. Erkan ünlü ve Tuncay Gökay son yıllarda Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi bölümüne girmek isteyenlere danışmanlık görevi yürütüyorlar. Öğrencilerin sınavlara iyi hazırlanması için sıkı bir antrenman programına dâhil edildiği belirtildi. Ünlü ve Gökay’ın bu yıl 20 öğrenci ile üç aylık bir hazırlık çalışmasından sonra 12 öğrencinin Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliğini kazanması, gurur kaynağı oldu.

 

AMAÇ, SPORU SEVDİRMEK

Vefalı öğrenciler üzerlerinde büyük emekleri olan kendilerini mülakata ve koordinasyona hazırlayan antrenörleri Erkan Ünlü ve Tuncay Gökay’a Gazi oğulları gül dinlenme tesislerinde iftar yemeği vererek teşekkür ettiler. İftar yemeğinde Ünlü ve Gökay duygularını dile getirerek “Biz beden eğitimi öğretmeni olmak isteyen öğrencilerimiz bizi duymuşlar ve geldiler, beraber çalıştık, bizi tercih eden 40 öğrenciyi yerleştirdik. Üç senede çalıştırdığımız öğrenciden 40 kazandı. Bizim amacımız beden eğitim öğrencilerine doğruyu düzgün olanı göstermek ve sporu sevdirmektir” dediler.  

 

Bu haber 2413 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi