Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Sağlık merkezlerine laptop verildi

Sağlık merkezlerine laptop verildi

Tarih 10 Ocak 2010, 10:12 Editör PINAR YILMAZ

İl Sağlık Müdürlüğü, 2010 yılına hızlı bir mesai ile başladı. Bu yılki ilk hedeflerini gerçekleştiren müdürlük, il ve ilçelerdeki tüm Toplum Sağlığı Merkezleri'ne (TSM) halkın eğitimlerinde kullanılmak üzere ücretsiz olarak laptop ve projeksiyon cihazı dağıttı.

Sağlık merkezlerine laptop verildi
 
İl Sağlık Müdürlüğü, 2010 yılına hızlı bir mesai ile başladı. Bu yılki ilk hedeflerini gerçekleştiren müdürlük, il ve ilçelerdeki tüm Toplum Sağlığı Merkezleri’ne (TSM) halkın eğitimlerinde kullanılmak üzere ücretsiz olarak laptop ve projeksiyon cihazı dağıttı.

HER İLÇEDE EĞİTİM SALONU

İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programa Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri katıldı. TSM görevlilerine Sağlık İl Müdürü Dr. Ergül Demiral tarafından laptop ve projeksiyon cihazları teslim edildi. Programda bir konuşma yapan Dr. Ergül Demiral “Halk sağlığı için eğitim yapılacak yerlerimizde eksikliklerimizin olduğunu tespit ettik. Bu eksiklerimizi en kısa sürede gidermeye çalışıyoruz. Fakat her TSM yerlerimizde eğitim salonu olmasını istedik. Onun için gerekli olan cihazları arkadaşlarımıza teslim ettik” diye konuştu.

HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIZ

Eğitimin çok önemli olduğunu ve eğitim çalışmalarını hızlandıracaklarını söyleyen Demiral, “Vatandaşların sağlığına ulaşmakta ciddi sıkıntılar var. Bunun için bizlerde gerekli tedbirleri alarak geçen sene bir eğitim yapıyorsak bu sene 10 eğitim yapacağız. Hizmette sınır tanımayacağız. Gerekirse halk günleri yaparak halkımızın evlerine konuk olacağız. Halkımızı her konuda bilgilendirmek bizim en görevlerimiz arasında yer almaktadır. Bunun için eğitim bizim açımızdan çok önemlidir” şeklinde konuştu.

EĞİTİM ÖNEMLİDİR

‘Eğitim, bireyin yaşadığı toplumda yeteneğini, tutumlarını ve olumlu değerdeki diğer davranış biçimlerini geliştirdiği süreçler bütünüdür’ diyen Demiral, “Bir toplumun, üyelerini toplumsal beklentiler doğrultusunda ve toplumsal kalkınmayı sağlayacak bir biçimde yetiştirmesi; bireyin yaşamım daha iyi koşullarda sürdürmesi ve toplumsal yapı içerisinde üzerine düşen görev ve sorumluluğunu en etkin bir biçimde yerine getirmesi, öncelikle, bireye bu konuda verilecek eğitime bağlıdır”

BASIN HEPİMİZİN SESİDİR

Demiral, “Bireylerin toplumsal güvenliklerini ve ekonomik verimliliklerini arttırmak, değişen toplumsal ve ekonomik rollerine uyumlarını sağlamak için, onların eğitimine olan gereksinim insanlık tarihi kadar eskidir İl Sağlık Müdürlüğü olarak; kişilere konu ile ilgili farkmdalık yaratmak, bilinçlendirmek adına yapılan tüm eğitimlerimizin görsel açıdan da daha verimli olabilmesi bizim için önemlidir” dedi. Son olarak Dr. Ergül Demiral, “Basın hepimizin sesidir. 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutlarım” diye konuştu.

Haberci71 ( il ) 

 

Bu haber 2823 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN.Başı sürekli ağrıyanlar...

Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller

Zeytinyağı  Sağlık ve Polifenoller Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi