Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yöneticiler ziyaret edildi

Yöneticiler ziyaret edildi

Tarih 12 Eylül 2008, 17:34 Editör PINAR YILMAZ

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrenci ve öğretmenler il yöneticilerine bir takım ziyaretlerde bulundular.

Yöneticiler ziyaret edildi

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrenci ve öğretmenler il yöneticilerine bir takım ziyaretlerde bulundular. Ziyarette Kırıkkale’nin eğitim ve öğretimi hakkında fikir alışverişi yapılırken gelişen teknoloji ile öğrencilerin her geçen gün daha şanslı oldukları vurgulandı.

 

EĞİTİM ÜZERİNE FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPILDI

2008–2009 eğitim öğretim yılının açılması ile birlikte okullardan il yöneticilerine bir takım ziyaretler yapıldı. Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu, Vali Mustafa Bahrettin Demirer’i ziyaret ederken, Mustafa Necati İlköğretim Okulu da Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı, Akşemsettin İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri de Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin’i makamında ziyaret ettiler. Eğitim üzerine fikir alış verişi yapılan ziyaretlerde, Kırıkkale’nin eğitim alanında şanslı iller arasında yer aldığı vurgulandı. Ayrıca gelişen teknoloji ile yeni neslin eğitimde ve her alanda çok şanslı olduğu ifade edildi.

 

DEMİRER “KIRIKKALE’NİN EĞİTİM DURUMU OLDUKÇA İYİ”

Vali Mustafa Bahrettin Demirer’i makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü ve Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Ülker önderliğindeki öğrenciler, Vali Demirer’e çiçek takdiminde bulundular. Ziyarete Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin, Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Ülker, Minik Kalpler Anaokulu Müdürü Şengül Doğan ve farklı okullardan öğrenciler katıldı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Vali Mustafa Bahrettin Demirer şimdiki öğrencilerin oldukça şanslı olduklarını vurguladı. Ziyaretten oldukça memnun kalan Vali Mustafa Bahrettin Demirer, “Kırıkkale’nin eğitim durumu oldukça iyi. Bazı illerde tadilatını tamamlayamayan ve eğitime geçemeyen okullar var. Ama Kırıkkale’nin böyle bir sorunu yok. Genel başarıda da Türkiye ortalamasının üzerinde. Halkımız her geçen gün yeni yeni imkânlardan yararlanabiliyorlar. Millet olarak memleketin demokrasisi için, zenginleşmesi için daha ileriye gitmesi için dua etmeliyiz” diye konuştu. Ziyaret sonunda Valili tarafından öğrencilere eğitimle ilgili hediyeler verildi.

 

BÜYÜK İLERLEME KAYDETTİK

Son olarak Akşemsettin İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı ziyaret etti. Ziyaretten oldukça memnun kalan Belediye Başkanı Veli Korkmaz Kırıkkale’nin eğitim durumum oldukça iyi yerlerde olduğunu belirterek, “Önceki yıllarda Kırıkkale eğitimde gerilerdeydi. Fakat son birkaç yılda büyük ilerleme kaydettik ve Türkiye ortalamasının üzerine çıktık. Bunda eğitimcinin ve gelişen teknolojinin büyük emeği var. Biz de yerel yönetim olarak başarılı öğrencilerimizin daha refah ve huzurlu b.ir dünya da yaşamaları için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Birkaç yıl sonra Kırıkkale eğitimde, sağlıkta ve güvenlikte Türkiye’nin sayılı illeri arasında yer alacak” dedi. Başkan Korkmaz ziyaret sonrası öğrencileri ödüllendirdi. Son olarak Akşemsettin İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin’i ziyaret etti. Zengin yeni eğitim öğretim yılının tüm milli eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu

Bu haber 2797 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi