Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Başarınızdan gurur duyuyorum

Başarınızdan gurur duyuyorum

Tarih 13 Eylül 2008, 17:36 Editör PINAR YILMAZ

Özel Gazi Anadolu ilköğretim okulu yöneticileri ve öğrencileri ilköğretim haftası münasebetiyle Tüpraş müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Başarınızdan gurur duyuyorum

Özel Gazi Anadolu ilköğretim okulu yöneticileri ve öğrencileri ilköğretim haftası münasebetiyle Tüpraş müdürlüğüne ziyarette bulundu. Eğitim ve öğretimin bir süreç olduğunu belirten Okul Müdürü Mehmet Al, kendilerine katkıda bulunan Tüpraş yöneticilerine teşekkür etti. Müdürü Hadi Erbeyoğlu ziyarete katılan öğrencilere çeşitli hediye vererek başarılarınızdan gurur duyuyorum dedi.

 

ÖZEL GAZİDEN TÜPRAŞ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İlköğretim haftası dolayısıyla Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Al, Fen Bilgisi Öğretmeni Bayram Aydoğdu ve öğrenciler Tüpraş müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul yöneticilerine ve öğrencileri Tüpraş’ta rafineri Müdürü Hadi Erbeyoğlu ağırladı. Okulu kurucu ve okul müdürü Mehmet Al, teşekkür konuşmasında Eğitim ve Öğretim bir süreç olduğu kadar, yöneticisiyle, öğretmeniyle, öğrencisiyle, velisiyle, çevresiyle bir bütün olduğunu kaydetti.

 

SİZLERİ YANIMIZDA GÖRMEK BİZE GÜÇ VERMEKTEDİR.

 Bizler Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulunda öğrenim gören 137 öğrenci adına burada bulunmaktayız diyen Müdür Al “Burada bulunma nedenimiz, iki gün önce 2008–2009 Eğitim ve Öğretime başlamış bulunmakta olmamızdır. Öğretim gördüğümüz bunca yıldır okulumuza, bizlere, gerek fiziki olarak gerekse manevi olarak desteklerinden dolayı Sayın Hadi Erbeyoğlu şahsında Tüpraş’a teşekkür ediyoruz. Sizleri yanımızda görmek bize güç vermektedir. Biz Büyük Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Çocukları olarak en büyük hedefimiz öğrenim hayatımızı başarı ile tamamlamaktır. Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyeti yakalamak için çok çalışmaya söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

ERBEYOĞLU, ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYE VERERDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rafineri Müdürü Hadi Erbeyoğlu ziyarete katılan öğrencilere çeşitli hediye verdi. Müdür Erbeyoğlu “Rafineri müdürü olarak sizleri burada görmekten çok mutlu oldum. Okulumuzun başarılarından gurur duyuyoruz. Atatürk’ün gösterdiği yolda, Atatürk’ün Gösterdiği Çizgide Başarılı Gençleri Yaratan Okul Müdürümüz ve Öğretmenlerimiz olmak üzere, emeği geçen herkese Tüpraş olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Biz Tüpraş Kırıkkale rafinerisi olarak okula eğitime elimizden gelen yardımı göstermeye gayret edeceğiz. Sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

Bu haber 2385 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi