Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

HSBC ile Kırıkkale'deki banka sayısı 13'e ulaştı

HSBC ile Kırıkkale'deki banka sayısı 13'e ulaştı

Tarih 14 Ekim 2008, 21:11 Editör

Türkiyede 320 Şubesi ile Dünyanın Yerel Bankası sloganı adı altında faaliyet gösteren HSBC Bankası Kırıkkalede hizmete girdi Artık vatandaş en fazla bir saatte kredisi cebinde çıkabilecek.

HSBC Bankası ile Kırıkkale’deki banka sayısı 13’e ulaştı
Dünyanın Yerel Bankası Kırıkkale’de
Türkiye’de 320 Şubesi ile Dünyanın Yerel Bankası sloganı adı altında faaliyet gösteren HSBC Bankası Kırıkkale’de hizmete girdi Artık vatandaş en fazla  bir saatte kredisi cebinde çıkabilecek.
 
GURUR DUYUYORUM
Müdürlüğünü Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesine Bağlı Deredüzü kütüğüne bağlı Hakan Kaplan’ın (33) yaptığı bankada, Kırıkkaleliler için özel imkânlar bulunuyor. Kırıkkale’de çok sayıda müşterileri olduğunu kaydeden Kaplan, 85 ülkede faaliyet gösteren bir bankanın Kırıkkale’ye de şube kurması şahsı adına gururlandığını dile getirdi. Kaplan “Şubemizin her katındaki müşteri hizmetleri uzmanları Müşterilerimizi her türlü yatırımında, tasarruflarında rehberlik görevi yapıyor. Rekabet fiyatlar ile müşterilerimize iyi hizmet vermeyi planlıyoruz Bu bankanın Kırıkkale de açılmasında benim bu bankaya müdür olarak atanmam Kırıkkaleli hemşerilerimizin yararına olan bir durumdur. Müdürlüğe atanmadan önceki görevim banka müfettişliği idi . Müfettişlikten banka müdürlüğüne direk atanma hiç gözükmeyen bir prosedür . HSBC Bankasını Kırıkkale’de hizmet yarışına sokarak  hemşerilerime hizmete soyundum  şeklinde konuştu.
 
ŞEFFAF BANKACILIK
Şeffaf Bankacılık anlayışıyla müşterilerine yaklaştıklarını belirten Kaplan “Ticari ve kişisel krediler verebiliyoruz. Bunun için şubemizde en fazla 1 saat sonra paranız elinizde oluyor. On-line sigortacılık hizmetleri verebiliyoruz. On-line bankacılık işlemlerini de müşterilerim kendileri  bankanın giriş katındaki son teknolojiyle donatılmış bilgi ağı ile yapabilecekler. Bu sistem şu an  Kırıkkale’de sadece bankamızda mevcut Bizim en büyük özelliğimiz global düşünüp yerel hareket etmektir. Yine vadeli-vadesiz mevduat hesapları açabiliyoruz. Önümüzdeki günlerde cazip olan ürünler ile Kırıkkalelilerin karşına çıkacağız” dedi. Arif Çakıroğlu
 

Bu haber 3492 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

60 Kişiye İş Kapısı Açıldı

60 Kişiye İş Kapısı Açıldı 60 Kişiye İş Kapısı Açıldı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi