Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Eğitim destek kermesi

Eğitim destek kermesi

Tarih 21 Ekim 2008, 11:27 Editör PINAR YILMAZ

Maddi durumu iyi olmayan öğrencilere katkı sağlamak amacıyla Kırıkkale Tüm Çalışanlar Derneği tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde açılan kermes için düzenlenen açılış törenine ilgi ve katılımın yüksek olduğu gözlendi.

Eğitim destek kermesi

 

Maddi durumu iyi olmayan öğrencilere katkı sağlamak amacıyla Kırıkkale  Tüm Çalışanlar Derneği tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde açılan kermes için düzenlenen açılış törenine ilgi ve katılımın yüksek olduğu gözlendi.

 

Kırıkkale Cumhuriyet Caddesi üzerinde fakir öğrenciler için düzenlenen kermesin açılışı Kırıkkale İl Müftüsü Osman Şarklı tarafından yapıldı. Açılış törenine konuşma yapan Şarklı, “İnsana ve eğitime yapılan hizmet çok önemlidir. Bu kermesin yapılmasında emeği geçen ev hanımlarına ve dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ev hanımları tarafından yapılarak kermese getirilen yemekler katılımcıların ilgisini çekti.Düzenlenen kermeste konuşma yapan Tüm Çalışanlar Derneği Başkanı Şuayip Demir, kermesin maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için açıldığını belirterek, bu tür çalışmaların her zaman devam edeceğini belirtti. Demir, “Kırıkkale’de bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

 

Bu yardımı yapmamızda emeği geçen ev hanımlarına da teşekkür ediyorum. Her zaman için büyük sorunlar eğitimsizlikten kaynaklanır” dediEğitime katkıda bulunmak için bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirten Demir, destek olan kuruluşlara da teşekkürde bulundu. Demir, “Başta Kırıkkale Müftümüz Osman Şarklı olmak üzere bizleri bugünde yalnız bırakmayan katılımcılara verdikleri destekten ötürü teşekkür ederiz.  Eğitime her zaman yatırım yapılmalıdır. Eğitime yapılan yatırım kutsaldır. Faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

 
Haber / İbrahim AKPINAR

Bu haber 2243 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi