Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Gençler Cumhuriyet için koştu

Gençler Cumhuriyet için koştu

Tarih 29 Ekim 2008, 14:33 Editör PINAR YILMAZ

29 Ekim 1923 Cumhuriyet'in İlanı kutlamalarının 85. yılı münasebetiyle Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri tarafından Gençlik Koşusu yapıldı.

Gençler Cumhuriyet için koştu

29 Ekim 1923 Cumhuriyet’in İlanı kutlamalarının 85. yılı münasebetiyle Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri tarafından Gençlik Koşusu yapıldı. 220 Beden Eğitimi Fakültesi öğrencisi 3 km koşu yaptı.

 

3 KM KOŞTULAR

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyet’in kuruluşunun 85. yılı kutlamaları kapsamında Atatürk’ün İzinde En İleriye sloganı ile Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri Gençlik Koşusu yaptı. Her yıl geleneksel olarak yapılan Gençlik koşusuna 220 Beden Eğitim Fakültesi öğrencisi katıldı. Kampus içerisinde gerçekleştirilen Gençlik Koşusunda öğrenciler 3 km koştu. Erkek ve Kız olarak iki ayrı grupta yapılan koşuda erkeklerde Haysen Ertaç birinci, Hüseyin Ateş ikinci ve Rıza Katık üçüncü olurken, kızlarda Zuhal Kaya birinci, Nergis Kaya ikinci ve Dilber Mutlu üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere madalya ve plaket verildi. Programda Rektör Vekili Prof. Dr. İsmail Özçelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Uzun yer aldı.

Bu haber 2014 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi