Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

En Çok Müdür Değiştiren Şehir

En Çok Müdür Değiştiren Şehir

Tarih 31 Ekim 2008, 14:41 Editör

Kırıkkale Milli eğitim müdürü görevindeki iken Milliği Eğitim Bakanı müsteşarlığına getirilen Mahmut zengine veda yemeğini karadenizliler derneği verdi.

Türkiye de En Çok İl Müdürü DeğiştirenUnvanını Alır Olduk .

Kırıkkale Milli eğitim müdürü görevindeki iken Milliği Eğitim Bakanı  müsteşarlığına getirilen Mahmut zengine önceki akşam Köseler petrolde Karadenizliler kültür ve yardımlaşma derneği tarafından veda gecesi hazırlandı.  

Gecede duygulu anlar yaşandı. Gecede bir konuşma yapan Karadenizliler dernek başkanı Sedat Kaygusuz’’ M.E.Müdürü Mahmut zengine bundan sonraki görevinde başarılar diledi, Kaygusuz "Mahmut beyi çok sevilen birisi idi. Kırıkkale eğitim camiasına çok şeyler kattığına inanıyoruz" diyerek dernek adına hediyeler takdim edildi.  
 
Mahmut Zenginde  Konuşmasında ‘’Kırıkkale’deki görevim süresince Kırıkkalelileri çok sevdim  elinden geldiğince eğitim camiasına candan hizmet ettiğimi sanmaktayım, bu  kendi isteği ile olan görev değişikliği  ama kalbim hep Kırıkkalelilerle olacak Bakanlıktaki kapım  sonuna kadar açık olacağını bildiririm’’ diyerek  Toplantıdaki sevdikleri ile topluca hatıra resimleri çekildi.
 
Arif Çakıroğlu

Bu haber 2118 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi