Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Sosyal Proje Hızla Büyüyor

Sosyal Proje Hızla Büyüyor

Tarih 05 Aralık 2008, 09:41 Editör PINAR YILMAZ

Yuvamdan kardeş ediniyoruma dönüşüyor

YUVAMDAN ARKADAŞ EDİNİYORUM

     Akşemsettin İlköğretim Okulu, 3/B Sınıf Öğretmeni YÜKSEL AYDIN’ın sınıfıyla MART 2008’de başlayıp, HAZİRAN 2011 yılına kadar devam edecek olan, çocuk yuvasında yaşayan çocuklarla öğrencilerin mektuplaşma, telefonlaşma, aile ile yuva arkadaşını ziyaret etme, gönüllü ailelerin edinilen  arkadaşı  evinde  geçici misafir etme  üzerine kurulan sosyal proje ” Yuvamdan Arkadaş Ediniyorum Projesi ”  hızla büyümeye devam ediyor.  

            Proje kapsamında düzenli olarak yapılan toplu ziyaretlerden üçüncüsü; 28 Kasım 2008 Cuma günü Kırıkkale Çocuk Yuvası’na yapıldı.

   Yuva ziyaretine; Akşemsettin İlköğretim Okulu 3/B sınıfı öğrencileri, öğrenci velileri ve 3/B sınıf öğretmeni Yüksel AYDIN katıldı. Sınıf öğrencileri; arkadaşlarını yaklaşan Kurban Bayramı öncesi aileleriyle birlikte ziyaret edip hasret giderdiler. Ayrıca harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları; kitap ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyelerini arkadaşlarına verdiler. Beraber oyunlar oynadılar.

 

       3/B Sınıf Öğretmeni Yüksel AYDIN ;

 

” Yuvamdan Arkadaş Ediniyorum Projesi’nin nasıl Yuvamdan  Kardeş  Ediniyorum  Projesine dönüştüğünü, arkadaşına  mektup yazma, telefonla görüşme ve ziyaret etmenin yanında, edinilen arkadaşların  artık evci olarak alınmaya başladığını söyledi. Bunu başaran velilerine ve öğrencilerine teşekkür etti. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Kırıkkale Çocuk Yuvası Çalışanlarına ve Yuva Müdürü İlyas Can’a  minnettar olduklarını söyledi.

 

     Kırıkkale Çocuk Yuvası Müdürü İlyas CAN;

      “Kırıkkale Çocuk Yuvası’na yapılan ilk ziyaretin   “Yuvamdan Arkadaş Ediniyorum Projesi’ ile gerçekleştirildiğini, ilk ziyarette Sayın AYDIN “  projeye desteğin çığ gibi büyüyeceğini söylemişti. Bugün ve budan önce Yuvamıza yapılan ziyaretlere katılımın yüksek olması bunu ispatlıyor, tüm katılımcılara gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederim “dedi.

 

Bu haber 2108 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi