Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Milli Piyangocularda Visa dönemi

Milli Piyangocularda Visa dönemi

Tarih 18 Aralık 2008, 17:41 Editör PINAR YILMAZ

Yılbaşına az bir zaman kala köşe başlarında Milli Piyangocular da kendini göstermeye başladı.

Milli Piyangocularda Visa dönemi

Yılbaşına az bir zaman kala köşe başlarında Milli Piyangocular da kendini göstermeye başladı. Milli Piyango Başkent Şubesi Haydar Şahin Milli Piyango bileti alacak vatandaşlara Visa hizmeti ile dikkat çekiyor.

 

KREDİ KARTI İLE BİLET SATILIYOR

Her yılbaşında milyonlarca insanın hayalini süsleyen büyük ikramiye için geri sayım başladı. Yılbaşına günler kala kendini göstermeye başlayan Milli Piyangocularda bilet satışları için köşe başlarındaki yerlerini aldılar. Milli Piyango Başkent Şubesi Haydar Şahin alışageldiğimiz piyangoculardan farklı olarak bu yıl Visa dönemi başlattı. Peşin parası olmayan vatandaşlara bilet satan Şahin, kredi kartı ile satış yaparak elindeki biletleri satıyor. Visa uygulamasından oldukça memnun olan vatandaşlarsa peşin para ödemeden kredi kartı ile bilet almanın sevincini yaşıyor.

 

VİSA İLGİYİ ARTIRDI

Artık hepimizin vazgeçemediği bir alışkanlık haline gelen ve yaşamımızın her alanında kullandığımız kredi kartları bize bir kolaylık daha sunuyor. Bankalar caddesinde vatandaşlara hizmet veren milli piyangocu Haydar Şahin’in seyyar tezgahında artık biletler kredi kartı ile satılıyor. Tam biletler 24 YTL, yarım bilet 12 YTL, çeyrek biletler ise 6 YTL’ de satışı sunulurken kredi kartı ile yapılan satışlarda hiçbir komisyon alınmıyor. Sadece taksit yapamadıklarını söyleyen milli piyango bayisi Hasan Şahin vatandaşların bu şekil bir uygulamaya ilgileri yoğun. Yılbaşı yaklaşırken insanlar değişik umutlarla milli piyango bileti alıyorlar. Ancak kredi kartıyla yaptığımız satışlar bu ilgiyi daha da arttırdı. Umarım bu seneki şanslı vatandaşımız ya da, vatandaşlarımız Kırıkkale’den olur” dedi. 

Bu haber 4071 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

60 Kişiye İş Kapısı Açıldı

60 Kişiye İş Kapısı Açıldı 60 Kişiye İş Kapısı Açıldı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi