Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Harçlıklarıyla hediye aldılar

Harçlıklarıyla hediye aldılar

Tarih 27 Aralık 2008, 17:31 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri, biriktirdikleri haçlıklarıyla kimsesiz çocuklara hediyeler aldı.

Harçlıklarıyla hediye aldılar

Kırıkkale Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri, biriktirdikleri haçlıklarıyla kimsesiz çocuklara hediyeler aldı. Yuva Mahallesi'nde bulunan Çocuk Esirgeme Kurumu'nu ziyaret eden Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Sivil Savunma Kulübü öğrencileri, uzun süren sohbetlerin ardından tekrar buluşmak üzere sözleştiler. Ziyarete okul öğretmenlerinden Sami Gümüş, Habib Eleri, Dilek Kaymaz da katıldı.   

 

AİLELERİMİZLE BİRLİKTE GELMEYİ DE DÜŞÜNÜYORUZ

Kimsesiz çocukların toplumun birer parçası olduğunu göstermek amacıyla bu programı gerçekleştirdiklerini açıklayan öğretmen Sami Gümüş, ziyaret sırasında yeni dostlukların oluştuğunu söyledi. Sivil Savunma Kulübü'ne üye 10 öğrencinin kendilerine geldiğini ve kimsesiz çocuklarla tanışmak isteklerini belirten Sami Gümüş, "Öğrencilerin isteklerine olumlu cevap verdik. Ardından giderken hediye alacaklarını söylediler. Hediyeleri biriktirdikleri haçlıklarından aldılar. Bu bizi çok duygulandırdı." şeklinde konuştu. İnsanların başına her türlü belanın gelebileceğini ifade eden öğrenciler, "Bir gün içimizden biri de yetim kalabilir. Bunları düşünerek yetiştirme yurdunda kalan öğrencileri ziyaret ettik. Bizleri görünce çok sevindiler. Her gün aynı insanları ve çevreyi görmekten sıkıldıklarını söylediler. Bizlerde bundan sonra ziyaretlerimizi sıklaştıracağız. Ailelerimizle birlikte gelmeyi de düşünüyoruz" dediler.

Bu haber 1950 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi