Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Kırıkkale lisesinden anlamlı konser

Kırıkkale lisesinden anlamlı konser

Tarih 27 Aralık 2008, 17:42 Editör PINAR YILMAZ

Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası yararına Müzik Şöleni düzenledi.

Kırıkkale lisesinden anlamlı konser

Kırıkkale Lisesi öğrencileri tarafından Müzik Öğretmeni Benal Şengül’ün öncülüğünde Kültür Merkezinde, Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası yararına Müzik Şöleni düzenledi.  

 

YARDIM AMAÇLI MÜZİK ŞÖLENİ

Kırıkkale Lisesi öğrencileri tarafından Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvasında kalan çocuklara yardım amaçlı müzik şöleni düzenlendi. Düzenlenen şölende biletler 2 YTL fiyatla satışa sunuldu. Kırıkkale Lisesi müzik öğretmeni Benal Şengül ve öğrencilerin hazırladıkları müzik şölenine ilgi oldukça yüksek oldu. Kırıkkale Lisesi Okul Müdürü Aydın Keleş, Okul Aile Birliği Başkanı Talat Akbulut ve çok sayıda öğretmenin katıldığı şölende öğrenciler şarkılar söyleyip gönüllerince eğlendiler. Program hazırlanan slayt gösterisi ile başlarken, okuldan mezun olan ünlüler de unutulmadı. 

 

GURUR DUYDUM

Şölen öncesi açılışı konuşmasını yapan Kırıkkale Lisesi Müdürü Aydın Keleş, Kırıkkale Lisesinin Kırıkkale’nin en eski ve adını taşıyan lisesi olduğunu söyleyerek, “Lisemiz ilimize çok sayıda devlet adamı ve şöhret yetiştirdi. Öğrencilerimiziz stresini atmaları için ve Yuva çocuklarını düşünerek amatörce ve güzel bir program hazırlamalarından çok gurur duydum. Öğrencilerimiz Kırıkkale Lisesine yakışır bir şekilde ders çalışmayı ve eğlenmeyi de ihmal etmiyorlar. Böyle güzel bir çalışma programı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Bu haber 3594 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi