Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

İdarecilikler duyurulmuyor ?

İdarecilikler duyurulmuyor ?

Tarih 05 Ocak 2009, 12:23 Editör PINAR YILMAZ

İlimizde münhal durumda pek çok idarecilik bulunmakta ve bu idarecilikler görevlendirme ya da vekâletle yürütülmektedir.

İlimizde münhal durumda pek çok idarecilik bulunmakta ve bu idarecilikler görevlendirme ya da vekâletle yürütülmektedir.

            Halen yürürlükte olan bir “Yönetici Atama Yönetmeliği” ve bu yönetmeliği açıklayıcı bir genelge mevcut olduğu halde, söz konusu genelge boş bulunan idareci kadrolarının bir an önce duyurulmasını ve atama sürecinin başlatılmasını emrettiği halde neden ilimizde bu duyurular hala yapılmamıştı.? Türkiye genelinde bir çok il münhal idareciliklerle ilgili atama sürecini çoktan başlattığı halde ilimiz hala neyi beklemektedir.?

            Bu sürecin uzaması ister istemez akla bazı düşünceler getirmektedir. Yoksa bu geciktirmeyle boş bulunan kadrolarda görevlendirme çalışan yandaş bazı kişiler kollanmaya mı çalışılmaktadır.?

 

Ya da Mahalli seçimler öncesi kendisine idarecilik sözü verilmiş bazı yandaşların atanmaları bu yönetmelikle imkânsız hale geldiği için küstürülmemesi amacıyla atamalar seçim sonrasına mı ötelenmeye çalışılmaktadır.?

 

Türk Eğitim-Sen olarak başta sayın Valimiz olmak üzere tüm sorumluları bir an önce münhal idarecilik duyurularını yapmaya ve atama sürecinin adalet ve tarafsızlık içinde işletilmesini bekliyoruz.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu haber 2202 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi