Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

22 Kursiyere Sertifika Verildi

22 Kursiyere Sertifika Verildi

Tarih 17 Ocak 2009, 13:03 Editör PINAR YILMAZ

RAHAT YAŞAMAK İÇİN ÜRETİN

RAHAT YAŞAMAK İÇİN ÜRETİN

Arıcılık sertifikasına katılan 22 kişiye düzenlenen bir törenle sertifikaları verildi. Sertifika programına Vali Yardımcısı Ali Çetin, Balışeyh Belediye Başkanı Cehti Pehlivanlı, Halk Eğitim Müdürü Köksal Bütün, ilçe birim amirleri, MHP Balışeyh İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Yusuf Aydın ve vatandaşlar katıldılar. Yapılan toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Ali Çetin “Umarım bu kurslara katılan tüm arkadaşlar bu işi çok iyi öğrenmişlerdir. Amaç sadece sertifika almak olmamalı. Bunu üretimi dönüştürmek kazanç kapısı haline getirmek lazım. Çalışacağız üreteceğiz ve rahat yaşacağız” sözlerine yer verdi.

SIRADA BAĞCILIK KURSU VAR

Kendilerini gelen tüm talepleri değerlendirdiklerini ifade eden Vali Yardımcısı Çetin “Bizlere gelen talep doğrultusunda bu işi proje haleni getirip sosyal yardımlaşma ve başbakanlık kanalı ile sertifikası olan ve geçimini bu işten sağlamayı planlayan insanlara destek olacağız” sözlerine yer verdi. Balışeyh Halk Eğitim Müdürü Bütün ise “Halk Eğitim merkezi olarak insanların bilgilendirilmesinde ve bilinçlendirilmesinde tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halk eğitim merkezi olarak bizlere gelen tüm talepleri değerlendiriyoruz. Bağlıcık kursu ile ilgili bir talep geldi inşallah önümüzdeki dönemde bağcılık kursunu açarak yörede bağlıcılık tekrar canlanmasını sağlayacağız” dedi. Böyle bir kursu düzenledikleri için kamu kurum yöneticilerine teşekkür eden Köy Muhtarı Yusuf Aydın, köylerinin arıcılığa çok müsait olduğunu ve bu sayede köylerinde eskisi gibi canlanma meydana geleceğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Bu haber 1967 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi