Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Öğrencilere sürpriz hediye

Öğrencilere sürpriz hediye

Tarih 25 Ocak 2009, 14:13 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Bahşılı İlçesi ilköğretim ve çok programlı lisesinde karne dağıtım töreni yapıldı.

 

Öğrencilere sürpriz hediye

Kırıkkale Bahşılı İlçesi ilköğretim ve çok programlı lisesinde karne dağıtım töreni yapıldı.

600 öğrenci karne dağıtım gününde, Kaymakamlığın okuma kampanyası kapsamında dağıttığı kitapları alarak yarıyıl tatiline girdi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Okullardaki karne dağıtım töreninde Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü 1.sınıflara CD destekli okuma seti, 2.3.4.5.sınıf öğrencilerine Türkçe ve matematik kitap seti, 6.7.8.sınıflara 100 temel eser, Türk ve dünya klasiklerinden oluşan kitaplar hediye edildi.

Kitap dağıtımı esnasında öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Elif Nur Bozkurt Tandoğan  “Sizleri kısa sürede olsa bir tatil bekliyor. Bu tatilinizde ilçemizde başlatılan okuma kampanyası kapsamında dağıttığımız kitapları okuduğunuz gibi ders kitaplarınızdaki işlediğiniz konuların tekrarını yapıp, bol bol dinlenmelisiniz. Hepinize sağlıklı sıhhatli bir tatil diliyorum. Maddi manevi her zaman kaymakamlık olarak yardım etmeye hazırız. Sene sonu başarılarınızın ödülü olarak Belediye Başkanımız sizlere dizüstü bilgisayar ve yurt dışı tatil sözü veriyor. İyi çalışıp sınıfınızın en iyisi olmaya gayret edin” dedi.

 

HER ŞEY SİZİN BAŞARINIZ İÇİN

Karne dağıtımı esnasında Barbaros İlköğretim Okulu’nda öğrencilere başarılar dileyen Başkan Halil İbrahim Bişkin “Bizler geleceğimizin teminatı olan siz öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Bahşılı’nın eğitim çıtasını yükseltmek için teşvik amaçlı her yıl verdiğimiz hediyelerin bu sene biraz şeklini değiştirip sunacağız. Kırıkkale’deki okulların derecelerini baz alıp ilk yüze giren öğrencilerimize birer dizüstü bilgisayar, ilçemizdeki okulların her sınıfın başarılı ilk üç öğrencisini yurt dışı gezisi ile ödüllendireceğiz. Bunlar hep sizin çalışkan ve başarılı olmanız içindir. İyi tatiller diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu haber 2077 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi