Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Köçek Erdaldan anlamlı destek

Köçek Erdaldan anlamlı destek

Tarih 28 Temmuz 2008, 17:36 Editör PINAR YILMAZ

Geyikçi ücretsiz gittiği düğünlerden kampanyaya bağış için destek isteyecek.

Köçek Erdaldan anlamlı destek

rıkkale’de renkli siması ve dans şovlarıyla büyük beğeni toplayan Köçek Erdal lakaplı Erdal Geyikçi Vali Mustafa Bahrettin Demirer’in himayelerinde, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın destekleriyle başlatılan yardım kampanyasına tam destek verdi. Geyikçi ücretsiz gittiği düğünlerden kampanyaya bağış için destek isteyecek.

 

Haydi Kırıkkale Şimdi Sıra Sende

Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın da himaye ve destekleriyle Bingöl’ün Genç İlçesinde şehit düşen Jandarma Üsteğmen Serkan Gencer’in ailesine rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak için ‘Haydi Kırıkkale Şimdi Sıra Sende’ kampanyasına büyük destek Köçek Erdal’dan geldi. Gittiği düğünlerde ücretsiz şovlar yapan ve kısa sürede Kırıkkalelilerin beğenisini toplayan Köçek Erdal lakaplı Erdal Geyikçi düğün sahiplerinden yine para almayacağını ancak kampanyaya destek isteyeceğini söyledi.

 

Herkesi desteğe davet etti.

Babasının Kıbrıs Gazisi ve ikiz kardeşlerinden birisinin astsubay ve diğerinin de şuan vatani görevini yaptığını belirten Geyikçi, kardeşlerinden birinin  güneydoğu da askeri aracın mayına basması sonucu yaralı kurtulduğunu ve acı haberin evlerine ateş gibi düştüğünü söyledi. Vatanı ve milleti için gözlerini kırpmadan canını feda eden şehidimiz Jandarma Üsteğmen Serkan Gencer’in geride kalan ailesine destek olmak için Kırıkkale’ye çağrıda bulundu. Daha öncede bir çok kampanyaya destek veren Köçek Erdal, şehitlik mertebesinin kutsal bir makam olduğunu vurgulayarak, “Bu herkesin başına gelebilir. Allah geride kalanlara yardım etsin. rıkkale’de özellikle yaz aylarında düğünlerden ve önemli günlerden büyük paralar kazanan sanat camianı kampanyaya davet ediyorum” dedi. Geyikçi, kampanyaya destek vermeyen isteyen vatandaşların Ziraat Bankası 368 11 899 – 5002 nolu hesap numarasına bağışta bulunmalarını istedi.

 

 

 

 

Bu haber 5541 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Kültür - Sanat

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9 DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9

Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı

Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi