Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Azmetti, başardı

Azmetti, başardı

Tarih 07 Şubat 2009, 01:54 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Görme Engelliler Derneği üyesi olan Nefise Aktaş, Yıldız Teknik Üniversitesi kazanmıştı. Yarı yıl tatiline gelmesiyle birlikte dernek üyeleri tarafından ödüllerle karşılandı.

Kırıkkale Görme Engelliler derneğinde hizmet veren nefise aktaş ,geçtiğimiz yıl üniversite sınavına hazırlanmış ve yıldız teknik üniversite kazanmıştı. Yarı yıl tatiline gelen Nefise Aktaş, Kırıkkale Görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Çelik’le ve 10 üyesiyle birlikte ilk önce Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı ve Kırıkkale Valı Yardımcısı Mustafa Işık’ı ziyarett ettiler. Göstermiş olduğu azimi ve başarıyı takdir eden Dernek Başkanı Adnan Çelik ve Görmek Engelliler Derneği 10 üyesi Nefise’nin bu başarısından dolayı kendisine bir sürpriz yaparak, Hocapaşa restarontta Nefis’e adına yemek düzenlediler. Yemek sonrasında Yıldız Teknik Üniversite kazanan Nefise Çelik’e başarısından dolayı Görme Engelliler Dernek Başkanı Adnan Çelik, Nefise’ye ödül takdim etti. Bir ödülde Hocapasa restoran Müdüresi Harika Altıntaş’da ödüllendirdi. Yarı yıl tatiline gelmesini ile Görmek Engelliler Dermek Başkanı Adnan Çelik “Nefise görme engelli üyelerimize başarısı ile örmek olmuştur. Görme engellilerinde neleri başarabileceğini bizlere göstererek gurur kaynağımız olmuştur’ seklinde konuştu.

Bu haber 2567 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi