Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Ticaret Borsası'nın TOBB Ziyareti

Kırıkkale Ticaret Borsası'nın TOBB Ziyareti

Tarih 12 Şubat 2009, 10:19 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Ticaret Borsası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etmiştir.

Kırıkkale Ticaret Borsası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etmiştir.
 
Ziyarete Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent Gürbüztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Orhan Kutluca, Meclis üyesi Nevzat Erili katılmıştır.
        
Yeni yönetimiyle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret Eden Borsa Başkanımız Harun Sümer, ziyarette yönetim kurulu olarak yaptıkları ve yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öncelikle yeni yönetimini Hisarcıklıoğlu ile tanıştıran Sümer yeni dönemde de TOBB Komisyonlarında görev almaya devam edeceklerini belirtti.
 
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türkiye ekonomisi üzerinde duruldu. Diğer taraftan Başkan Sümer yeni dönemde Kırıkkale’ye yapmayı planladıkları Hayvan Borsası konusunda TOBB’dan ekonomik destek beklediklerini belirtti.
 
Kırıkkale kafilesini ağırlayan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’da yaptığı konuşmasında Kırıkkale’yi yakından takip ettiğini, Kırıkkale Ticaret Borsası’nın çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. Hisarcıklıoğlu Başkan Sümer’in Kırıkkale Hayvan Borsası konusunda talep ettiği ekonomik desteğe hazır olduklarını kaydetti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer “Ziyaretimiz amacına ulaşmıştır. Sayın TOBB başkanımızdan Kırıkkale Hayvan Borsası konusunda ekonomik destek sözünü aldık. Bu bizi mutlu etmiştir. TOBB ile ikili ilişkilerimizi sürekli sıcak tuttuk bundan sonra da sıcak tutmaya devam edeceğiz. Sayın Hisarcıklıoğlu’na bize vereceği desteğe şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber 4886 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı Mke İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

60 Kişiye İş Kapısı Açıldı

60 Kişiye İş Kapısı Açıldı 60 Kişiye İş Kapısı Açıldı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi