Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Biraz Huzur Eylemi Yaptılar

Biraz Huzur Eylemi Yaptılar

Tarih 01 Mart 2009, 15:31 Editör PINAR YILMAZ

Türk Eğitim-Sen Genel merkezinin aldığı karar gereği tüm illerde dün yapılan Eğitim Çalışanlarına Biraz Huzur isimli kitlesel basın açıklaması eylemi geniş bir katılım ile gerçekleşti.

Türk Eğitim – Sen Genel merkezinin aldığı karar gereği tüm illerde dün yapılan “ Eğitim Çalışanlarına Biraz Huzur” isimli kitlesel basın açıklaması eylemi geniş bir katılım ile gerçekleşti.

 

 

Hüseyin Kahya parkında bir araya gelen Türk Eğitim-sen üyesi eğitimciler sık sık hükümet ve M.E. Bakanı Hüseyin Çelik aleyhinde sloganlar attılar ve pankartlar taşıdılar. “Öğretmenler Odasında huzur kalmadı” “Ek ders genelgesi geri çekilsin” “Çalışanını sevmeyen bakan istemiyoruz” “ Bakan Çelik derhal istifa etmelidir” gibi pankart ve sözlerin taşındığı eylem Şube Başkanı M.Yaşar ŞAHİNDOĞAN’ın basın açıklamasını okumasının ardından sona erdi.

 

Şube Başkanı M.Yaşar Şahindoğan ise şöyle konuştu; “Ülkemizin geleceğini inşa eden eğitimciler olarak huzurlu değiliz. Bir yanda yaşadığımız zorluklar, diğer yanda sorumluluk makamında oturanların duyarsızlığı biz eğitim çalışanlarını ümitsizliğe sevk etmektedir.

Güzel ülkemizin kalkınması için gece gündüz gayret gösteren eğitim çalışanları olarak çok şey istemiyoruz; sadece biraz huzur istiyoruz. Özellikle son altı yıldır yaşadıklarımızdan, MEB’in eğitim çalışanlarına karşı olumsuz bakış açısından rahatsızız.

Haksız, hukuksuz ve usulsüz uygulamalardan rahatsızız. Türkiye’nin aydınlık yarınlarına sağlıklı bir şekilde katkıda bulunabilmek için, İnsan hakkı ihlallerinin yaşanmadığı, demokrasinin solunduğu ve hakça paylaşımın gerçekleştirildiği bir Türkiye için,

Hukukun egemen olduğu, kural ve kanunların istisnasız uygulandığı bir ülkede yaşamak için,

Çocuklarımıza  karşı ebeveyn olarak görevlerimizi hakkıyla yapabilmek için,

Çağın standartlarında modern bir eğitim öğretime kavuşabilmek için,

Siyasi yandaş olmaya zorlanmamak, onurumuzla görevimizi yapabilmek ve insanca yaşayabilmek için, BİRAZ HUZUR İSTİYORUZ!”diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.

Bu haber 2139 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi