Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Gençlerin dayanışması

Gençlerin dayanışması

Tarih 12 Mart 2009, 11:16 Editör PINAR YILMAZ

Nevşehir'e bağlı Avanos, Göreme, Ürgüp de tarihi yerleri gezme imkanı bulan Gençlik Merkezi üyeleri

Kırıkkale Gençlik ve spor il müdürlülüğüne bağlı  Gençlik merkezi müdürlüğü tarafından 2009 faaliyet programında yer alan Nevşehir, Avanos, Göreme, Ürgüp (Kapadokya) gezisi 40 gencin katılması ile gerçekleştirildi.

 

Gençler çok mutlu olduk

Kafile başkanlığını Gençlik Merkezi Müdürü Halil Sağlam’ın yaptığı geziye katılan gençler Nevşehir’i gezmekten mutlu olarak dönmenin gururunu yaşadılar. Gençler “Bu geziyi düzenleyen müdürümüze ne kadar teşekkür etsek azdır. Yıllar boyu hayal ettiğimiz bu gezi adeta bizim için tarihi bir gezi oldu. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler istesek kolay kolay buralara gezemezdik. Gençlik Merkezimizin biz gençler için elinden geleni yapması bizleri bir birimizle kaynaştırması ve dayanışma içinde bulunmamız son derece mutluluk vericidir” dediler

 

Amacımız birlik ve beraberlik

Gençlik Merkezi Müdürü Halil Sağlam ise hafta sonunda düzenlenen Nevşehir ve tarihi eserlerin bulunduğu ilçe ve beldelerindeki gezinin amacının gençlik merkezi üyelerinin kaynaşması, dayanışması ve yorgunluklarını atmalarını sağlamak olduğunu belirterek “Düzenlemiş olduğumuz gezi tüm üyelerimiz piknik havası içinde unutulmayacak bir gezi yapılmıştır. Kırıkkale Gençlik merkezi olarak Müdürlüğümüzde sayıları her geçen gün artan üyelerimizle birlikte en iyiye, en güzele cevap vermek için kursların yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiğimiz gerçektir. Hedefimiz Kırıkkale de gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulup, merkezimizde kendilerini geleceğe hazırlanmasında katkıda bulunuyoruz. Böyle gezilerimizi önümüzdeki günlerde de sürecektir. Gezimize katkı sağlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’e ve Başkan yardımcısı Harun Ulusoy’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Veliler memnun

Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen gezilerden son derece mutlu olduklarını belirten gençlik merkezinde bulunan üyelerin velileri ise “Her dayanışma, birlik, beraberlikle gerçekleşir. Çocuklarımızın istedikleri halde gezme imkanı bulamadıkları yerleri gezmeleri son derece mutluluk vericidir. Sosyal faaliyetlere hız veren Gençlik Merkezi müdür ve yöneticilerini kutluyoruz” diye konuştular.

Bu haber 3770 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Kültür - Sanat

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9 DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9

Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı

Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi