Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Devlet Hastanesi Övgü Yağıyor

Devlet Hastanesi Övgü Yağıyor

Tarih 15 Mart 2009, 15:11 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Devlet hastanesi bünyesinde açıldığı gün ağustos 2007 Tarihin den, Mart sonuna kadar rekor taramaya ulaşan hastaneye övgüler yağmakta.

Baş Hekim Uzman Doktor Mehmet Öncel ise yakında daha farklı yeni cihazlarla daha da üst seviyeye çıkacak olan ketem çalışmalarına her vatandaşı alacağız diyerek, ”Meme kanseri, serviles  kanseri ve kolonektal kanserler üzerinde çalışma yapılmakta olup 35-69 yaş arası tüm kadınlarımız tarama programına alınmıştır. Bu kapsamda memografi ve pap smear yöntemi ile tarama yapılmaktadır. 02. Ağustos 2007 tarihinde açılan merkezimiz Mart 2009 yılı itibarı ile 16636 hastaya ulaşmıştır. Tüm kadınlarımızın taranması amacıyla Kırıkkale’de tarama bölgeleri oluşturarak tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflemekteyiz. Yapılan tüm tetkikler uzman hekimlerce değerlendirilmektedir. Hızlı verimli bir çalışma ile müracaat eden vatandaşlarımız en kısa süre içinde sonuca ulaşılmaktadır.”dedi.

 

Kanser taraması için gelen bayan hastalar ise, ”Böyle bir çalışmanın verdiği sonuçlar kadınlarımıza öz güveni verip hastaneye olan güvencini artırmıştır. Başhekimliğin ve ketem ekibinin çalışmalarını takdirle karşılıyor en kısa zamanda erkekler içinde aynı çalışmaların yapılmasını arzu ediyoruz, bütün hastane çalışanlarını kutluyoruz.”dedi.

Bu haber 2835 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN.Başı sürekli ağrıyanlar...

Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller

Zeytinyağı  Sağlık ve Polifenoller Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi