Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Amaç Hayata Hazırlamak

Amaç Hayata Hazırlamak

Tarih 26 Mart 2009, 16:16 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından 'Orta Anadolu Kariyer Zirvesi' isimli seminer düzenlendi.

Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından ‘Orta Anadolu Kariyer Zirvesi’ isimli seminer düzenlendi. Bu tür seminerlerin sık sık düzenlenmesi gerektiğini savunan Rektör Çakmak, amaçlarının öğrencileri hayata en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi.

 

Seminerler sık sık düzenlenmeli

Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Anafartalar Salonunda düzenlenen seminere Rektör Prof. Dr. Ahmet Murat Çakmak, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Birgören, EMT Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Karan, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Orta Anadolu Kariyer Zirvesi gibi düzenlenen seminerlerin benzerlerinin Kırıkkale Üniversitesi’nde sık sık yapılması gerektiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Murat Çakmak, öğrencileri hayata en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi.

 

Öğrenciler bilgilendirilmeli

Ana görevlerinin eğitim ve diploma vermenin yanı sıra öğrencileri hayata hazırlamak olduğunu vurgulayan Rektör Çakmak, Kırıkkale Üniversitesi’nin daha iyi öğrenci yetiştirme gayreti içerisinde olduğunu dile getirdi. Öğrencilerin projeler hazırlaması gerektiğini söyleyen Çakmak, “Öğrencilerimiz bizlerden faaliyet istemelidir. Bizler şu konuda yetişmek istiyoruz diyebilmelidir. Bizlerde o konularda konferanslar ve seminerler vererek öğrencilerimizi bilgilendirmeliyiz. Bizler Kırıkkale Üniversitesi olarak hizmet vermeye hazırız” dedi.

 

Başarılar hepimizin

Kırıkkale Üniversitesi’nin başarılı bir Üniversite olduğunu ve daha ileriye gitmeleri gerektiğini vurgulayan Çakmak, Türkiye’de çok destek gören üniversiteler olduğunu fakat Kırıkkale Üniversitesi’nin bu Üniversiteler arasında en iyi yerlerde olduğunu ifade etti. Çakmak, “Üniversitemize gelen bu başarılar bizim değil hepimizindir. Başarılı öğrencilerin bilerek seçtiği Üniversite Kırıkkale Üniversitesi’dir” diye konuştu.

Bu haber 2012 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi