Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

FUTBOL TURNUVASINDA BULUŞALIM......

ZEKİ UZEL

29 Kasım 2010, 00:25

ZEKİ UZEL

FUTBOL TURNUVASINDA BULUŞALIM......

Değerli okurlar ve değerli spor severler.Kırıkkale sporumuzun düştüğü maddi sıkıntıdan kurtulması ve bir nevi olsun rahatlaması için Kırıkkale Belediyesi ve Tüfad girişimleri ile tüm gelirleri Kırıkkale spora kalmak şartı ile halı saha turnuvası düzenlenmiştir.Kırıkkale sporumuz bugün yine Araklı spora yenilerek ligin son sıralarına doğru gidiyor.Bunların altında

   yatan başarısızlığın temelindeki sancı hep parasızlık ve maddi imkansızlıktır.Paramız olsa daha iyi daha kaliteli takım oluşturup bütün liglerin altını üstüne getirmezmiyiz.

Ama parasızlık bütün her başarısızlıkları doğurmaktadır.Bu bağlamda bu turnuvadan elde edilecek gelir bir nevi yaraya merhem olacak ve takımımıza moral verecek başarılar gelecektir.Profesyonel lige çıkmak çok mu çok zorlaştı.

   Bakın Nevşehir ve Niğde 3 lige çıkmak için uğraş veriyor.Ama çıkamıyorlar.Bir şehrin kalkınması tanınması o şehrin futbol takımının başarılı kategoride olması ile ölçülmektedir.Gelin bizde takımımızı bulunduğu yerden bu turnuvaya katılarak azda olsa yardımlarımızla kurtaralım.Sonra Allah göstermesin sonumuz kötü olur.Turnuva katılım şartları İl Futbol Temsilcisi Sayın Battal Sarıca Hocamdan ve

   Tüfad Antronörler derneginden ögrenile bilir.Bu turnuvadan gerek amatör takımlara gerekse Profesyonel takımımıza futbolcu çıkacagından eminim. Biliyorsunuz bir çok ünlü Futbolcular böyle turnuvalardan çıkmıştır.Takımlar kapalı halı sahada resmi hakemlerin yönetecegi ve resmi görevlilerin olacagı maçları oynayacaktır.Kuralları olan ciddi zevkli maçlar siz futbol severleri beklemektedir.

   Böyle bir turnuvaya katılarak takımımızın yanında olduğumuzu göstermeliyiz.İnşallah kazasız bir şekilde bu turnuvadan yüzümüzün akı ile çıkar bu şehrin ekmeğini yiyen biri olarak Kırıkkale sporumuza desteğimizi veririz.Haydi kırık kalem turnuvada buluşalım Kırıkkaleli olmanın gücünü gösterelim. Kırıkkale sporumuzun yanlız olmadığını gösterelim.

HERŞEYİN EN GÜZELİ KIRIKKALE SPORUMUZ İÇİNDİR.

Sağlıcakla kalın

*ZEKİ HOCA

 

Bu haber 3846 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi