Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

NİHAYET YENDİK

ZEKİ UZEL

26 Eylül 2011, 17:26

ZEKİ UZEL

NİHAYET YENDİK........

Kırıkkalesporumuz zorda olsa altı hafta sonunda galibiyetle tanıştı.Grubunda zor günler geçiren takımımız Gümüşhanesporu ilk yarıda attıgı golle yenerek puanını altıya çıkarıp galibiyetle tanıştı.Son derece isteksiz ve vasat geçen oyunda ilk yarıda oluşan karambolde Bahri topu ağlara göndererek takımını üç puanla tanıştırdı.Aynı Bahri son derece yanlış yaptığı iki hareket sonrasında çift sarı karttan kırmızı görerek haftaya oynanacak maçta takımını yanlız bıraktı.

Altıncı haftaya üç puanla giren takımımız altı puanlı Gümüşhanesporu yenerken zorlandı.Karşındaki rakip öyle ahım şahım top oynamadığından onlara ayak uyduran takımımız üç puan alarak onaltıncı sıraya yerleşti.Haftaya İstanbul deplasmanında Ümraniye ile oynayacağız.inşallah oradanda galibiyetle döneriz.

Bugünkü maçta rakibimizin dogru dürüst atağı yoktu.Gümüşhanesporun hocası Aykan Atik takımın en iyisi Tekin ve Arifi kenara alarak  bize yenmemizde iyilik yapmış oldu.Doğru dürüst atak yapamayan,kilolu ve yaşlı futbolculardan kurulu rakibimiz sahada bizide oynadığı oyunla uyutarak zevksiz bir oyun sergiledi.Eger böyle oynarlarsa zor günler onları bekliyor.

Bizim  takımın en iyisi kaleci Tayfun ve Ramazandı.takımda en kötü oyuncu ise Murat Çlışkandı.Murat'ı bu kadar kötü görmemiştik.Seyirci ise ğene azdı.Gelenlerde Kırıkkalespor sevdalılarıydı zaten.

Takımımız elinden geldiği kadar oynamaya çalıştı fakat yinede imkansızlıklar ve maddi durumlardan dolayı kendilerini oyuna veremediler.Maç esnasında kendi imkanları ile gelen Gümüşhanespor taraftarları ile konuşma fırsatı bulduk.Onlarda bir çok sıkıntıyı beş dakikada anlattılar.Demekki tüm klüplerde sıkıntılar çığ gibi.En çokta Taktir ettikleri  bizim takımdaki oyuncuların alt yapıdan geldigini öğrenmeleriydi.Gümüşhanede alt yapı olmadıgını ve bizim yaptıklarımızın çok doğru olduğunu söylediler.Evet alt yapılarımız hızla çalışıyor.

Ankara bölgesi gruplarında mücadele eden Kırıkkalespor U-17 takımı başlarına Şansal Elbaş hoca geldikten sonra yeniden yapılanarak nağmalup, grubunda lider durumunda.Şansal hocayı buradan kutluyor darısı diğer takımlarımıza diyoruz.

Türk Metal spor Bal liğinde bu hafta Şirin Kırşehirsporla oynayacağı maçla start alıyor.Kendilerine Hamza Ayğün hoca ile çıkacağı maçlarda başarılar diliyoruz.İç anadolu grubunda başarılı olacağından eminiz.

Birinci amatör küme maçları 15 ekimde başlıyor.Grubun en iddaalı takımlarından MKE Çelikspor,Yahşihanspor,Mühümmadspor,İlözel idare takımları harıl harıl hazırlanıyorlar.Onlarında hedefleri Türk Metalspor gibi Bal liği.İnşallah kazasız ,belasız bir liğ olur.

Biz bu hafta galibiyetle tanışan Kırıkkalesporumuza başarılar diliyor ve Harun hocayı kutluyoruz..sağlıcakla kalın

 

 

 

 

Bu haber 3414 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi