Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ÖZLENEN TABLO.....

ZEKİ UZEL

19 Ağustos 2011, 16:22

ZEKİ UZEL

ÖZLENEN TABLO.....

.Uzun zamandır bir araya çeşitli nedenlerle gelemeyen Tüfad antrönörleri ve sporumuza yön veren derneklerin yöneticileri iftar yemeginde buluştu.Bu yemek gerek dostlukların pekiştirilmesinde ve başlayacak yeni sezon öncesi spor camiasının bir araya gelmesi açısından son derece önemli idi,

Tüfad başkanı İlyas Sönmez ve yönetim kurulunun öncelikle kendi Antrönörlerini ve A.S.K.F başkanı sayın Sırrı Zengin,Türkiye Futbol Hakemleri Yöneticileri ve gözlemcileri,ve gazetecilerden oluşan camiayı bir araya getirmesi taktire şayandı.

Katılımın çok kalabalık olması camianında böyle bir toplantıya susamış oldugunu gösterdi.Bir çok antrönör ve yönetilerin yapmış oldukları samimi ortam herkezi mutlu etti.Bu nedenle Tüfad Başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum.

Sayın başkan ve yönetim kurulu geçen ay Kırıkkalemizde C kursu Futbol Antrönör kursunu başarı ile tamamladılar.Kursun TFF tarafından Kırıkkalede yapılmasıda TFF nin Kırıkkaleye vermiş olduğu önemi gösteriyor.

Bunun ardından Tüfad'ın vermiş oldugu yemek Kırıkkale spor camiasına,spor derneklerine ve basına ne kadar önem verdigini bir kez daha göstermiş oldu..Tabiki burda en büyük alkış başkan İlyas Sönmeze gitti.

Tüfad genel merkezi ve başkan Sayın İsmail Dilber'in Kırıkkale şubesine vermiş oldugu destek ve önem her geçen gün Kırıkkale Tüfad şubesine yeni görevler getirmektedir.

Sayın Başkan İlyas sönmez yaptığı konuşmada bu tabloyu çoktandır görmediklerini özlediklerini söyleyerek  sık sık toplanıp tüm spor camialarına örnek olmak istediklerini ve bu tür toplantılara devam edecekleri bildirerek katılanlara ve telefon ederek mazeret bildirerek katılamayan arkadaşlara teşekkür etti.

Gelelim Kırıkkale sporumuza;Nevşehirde yapmış olduğu kampı tamamlayarak şehre dönen takımımız yapmış olduğu hazırlık maçlarında umut verdi.Biliyorsunuz kuralar çekildi çok iyi takımlar olmasına rağmen bizim takımımızda iş yapar bu grupta.Bizim asıl sorunumuz transferin önündeki engelin kalkması.Eğer bir iki takviye yaparsak bu gruptan çıkmamak elde degil.

Amatör takımlar ekim sonu maçlar için start alıyor.Onlar içinde en büyük sıkıntı hala merkez saha probleminin devam etmesi.Merkez saha olmadığı sürece kalite ve iyi futbol hayal.Burdan yetkililere rica ediyoruz.Bir an önce bu yaraya merhem bulun..

Tekrar buluşmak üzere hoşçakalın....

 

Bu haber 3267 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi