Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

KEÇİÖRENGÜCÜ.........

ZEKİ UZEL

20 Mart 2011, 22:10

ZEKİ UZEL

KEÇİÖRENGÜCÜ.........

Buğün, perşembe rakibimiz olacak  keçiörengücünü izlemek ve  yakın zamanda burda konuk edeceğimiz Sancaktepespor  takımını  tanımak üzere Ankaradaydık.Bu iki takımın önemli özelliklerini ögrenmek üzere Yusuf Bedir hocamla Aktepe Keçiören stadının yolunu tuttuk.Maçtan bir saat önce tesislere varıp alt yapıda neler oluyor,Ankaradan tez zamanda niye bu kadar çok futbolcu çıkıyor onu araştırdık.

Aktepedeki organizeyi ve sistemi görünce Türk futbolu için gururlandık ama Kırıkkalemizde niye bu şekilde tesisler yok, niye biz sistemi bu şekilde kuramıyoruz diye üzülmedik desek yalan olur.

Bazen buranın ekmeğini yiyip suyunu içen daha sonrada hainlik yapan, kulübü mahkemeye veren futbolculara rastladığımız gibi biz sizin ekmeğinizi yedik inkar edemeyiz diyen vefalı, bizde futbol oynamış,bizden para kazanmış hocalarada rastlıyoruz.Bunun bir örneğinide bize kucak açan bize tesisleri ve çalışmalarını anlatan ve tesislerde yemek ikram eden eski Keskinsporlu Derya hocamızdı.Maç saatine kadar Keçiörenspor altyapı koordünatörlüğünde neler yaptığını anlattı.Altındaki tüm hocalarla nasıl anlaştığını anlatırken orada, önümüzde idman yapan yedi,sekiz,dokuz yaş gruplarının çalışmalarını zevkle izledik.O annelerin Babaların meraklı hecanlarına tanık olduk.Hepsinin üzerindeki kaliteli tek tip malzemeleri ve yaptıgı hareketleri zevkle seyrettik.

Bunları niye yazdık biliyormusunuz?Evet Ankara burdaki mükemmel  tesislerle çok şeyi aşmış.Bugsaş,keçiören A.Ş,Ankaragücü .Ankaraspor takımları hepsi bu tesislerden yaralanıyorlar birçok şehirdende destek alıyorlar. Begendikleri futbolcuların okul ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Bu takımın ve Ankara futbolunun sırtı kolay kolay yere gelmez.

Alt yapıda  genç antrönörler görev yaparken ,spor akademisinden bir çok hocalarla irtibat halindeler.Dinamik ,heycanlı hocalar güzel şartlarda birbirinin kuyusunu kazmadan yola devam ediyorlar.

Gelelim maça.Keçiören 45 dakikada 3 gol atarak Sancaktepesporu dagıttı.Çok kaliteli ve genç bir ekipleri var.Hedefleri playoff maçlarına katılmak.Murat Özğen hocam çok kaliteli bir takım yapmış.İlk 11'de oynayan yukarıda bahsettiğimiz alt yapıdan altı oyuncuları var.Perşembe günü işimiz zor olacak gibi.Ama inşallah tuttugumuz notlar işe yarar ve onları puansız göndeririz.

Sancaktepespor beni tam manası ile hayal kırıklığına uğrattı.Nasıl o puanları almışlar hayret.Hiç bir atak yapamayan tamamen uzun ve ağır adamlardan kurulmuş ekip.Bunları kolay geçeceğimizden eminim.

Biz bu hafta yine son dakika sendrumuna ugradık ve 87 dakikada uyduruk penaltı ile Gölcükspor deplasmanından eli boş döndük.Genede rakiplerimizin kazanamaması bize fazla şey kaybettirmedi.Aradaki puan farkı dört.Esas zor maçımız Keçiörenle oynayacağımız bu haftaki maç.Onlarında buraya seyircileri ile gelecegini düşünüyorum.

Bu hafta maç perşembe.Tüm Kırıkkale sevenlerini bu maça bekliyoruz.İnşallah sevinen ve gülen taraf biz oluruz.Futbolcularımıza güvenimiz tam.Çok kaliteli maç bizleri bekliyor.Haydi tüm Kırıkkale bu maçta buluşalım.

Sağlıcakla kalın.......Hoşça kalın....

Bu haber 4211 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi