Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

KİM KAZANIR

Şevket ÖZSOY

26 Mart 2009, 16:27

Şevket ÖZSOY

KİM KAZANIR

 

Yerel seçimlere son 48 saat kaldı ve seçim yarışı hızlanırken seçim dedikoduları ve tahminleri artmaya başladı. Siyasi partiler son dönemece girdiği birkaç günde hızlarını artırdılar doğrusu

 

Köşe yazarlarımız tahminlerini yapmaya başladılar. Özellikle bazı yazarlarımız anket sonuçlarına veya seçmenden gördükleri izlenimlere göre değil, kendi niyetlerine göre yazı yazıyorlar. Ve Kırıkkale’de açıkca önde olduğu görülen belediyeleri bile farklı adayların kazanacağı yorumları ile bir yönlendirme içerisine girdiği görülüyor.

 

Örnek verecek olursak Delice’de MHP adayı sayın İhsan Biçici’nin açık ara önde olduğunu bütün Kırıkkale bilirken AKP adayının kazanacağını söyleyerek aslında olanı değil olmasını istediğini söylüyorlar. Sadece Delice’de değil hem merkez hem de ilçelerde yanlış yönlendirme ile spekülasyon yapmaya çalışıyorlar.

 

Kırıkkale’nin en büyük probleminin işsizlik olduğunu bilen bir siyasi akıl almaz sayılarda işçi alacağını söylüyor, kendine ve yaptığı hizmetlere güvenemeyen bir başka aday Başbakanı ön plana çıkarıyor. Kendini ve ayağı yere basan tecrübesine güvenen aday öne çıkacaktır, tabiî ki

 

Seçim çalışmalarının hız kazandığı ve asıl seçimim kazanılacağı son günlerde kararsızların oyunun fazlalığı öne çıkıyor. Daha önce oy verdim fakat şimdi kesinlikle vermeyeceğim diyenlerin sayısı epeyce fazla, bu oyların mevcudun karşısındaki en güçlü adaya verileceği ve seçimin zaten iki parti arasında geçtiği göz önüne alınırsa seçimi kimin kazanacağı ortaya çıkacaktır.

Bu haber 3322 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi