Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

SABRIMIZ TAŞTI,BU MİLLETLE OYNAMAYIN;

Ahmet ZENGİN

25 Ekim 2009, 15:59

Ahmet ZENGİN

SABRIMIZ TAŞTI,BU MİLLETLE OYNAMAYIN;
Kürt açılımından PKK şovuna kadar neredeyse televizyonları kıracak hale gelen aziz milletimizle oynanıyor.?Bu; Ölümü gösterip sıtmaya razı etmektir.Kürt açılımından Kürt federasyonu çıkmasın sakın?Amerikadan talimatlanmış,kurgulanmış bir senaryo şimdi pilav gibi ısıtılıp önümüze konmuştur.Ne yapılmak istenmektedir.PKK yı kullanan Amerika şimdi yöneticilerini uyuşturucu baronu ilan etmekte geç kalmadı mı?Teskere krizinden sonra askerimizin başına çuval geçirmekle başlayan süreç  Dolmabahçe görüşmesine kadar devam etti.
Kahvelerede konuşan üçlü beşli guruplar suskunluk- cesaret arası bir tavırla “yeter artık” demek üzere.Sabır kalmamıştır.
DTP  ile hesaplaşmak isteyen kitlelerin dişlerini sıkmaktan kan oturmuş,  onurları kırılmıştır ve mutlak patlak verecektir.Elinde Asil Şehit Kanlarıyla boyanmış Al bayrakları alan şehit anaları madalyaları iade etmek,Kolu bacağı protez gaziler onları sokaklara atarak büyük susukunluğun arkasını tayfuna çevirmek üzere.
Asker yıllarca onurlu mücadelesinde en zor günlerini geçirmektedir sanırım.Bu ne barışı,bu resmi kıyafetlerle sınıra barış adı altında gelen katiller kimin temsilcisi ve  nerenin ordusu bu p..ler.
Bu o….. veletleri kimin ve nerenin tasmasını takıyor.
Merak etmeyin alayı hesap verecek!
Analar ne yiğitler doğurmuştur görecekler,
İtidali elimizden bırakmamalıyız.Onların istediği bu bizi biribirimize kırdırmak.Ülkeyi bölmek. Sakın oyuna gelmeyelim.
Asil Türk  bayraklarımızı ütüleyelim.
Evlerimize araçlarımıza asalım.Sınırda   pkk nın paçavralarının  bayrak olmadığını gerekirse daha binlerce şehitler verebileceğimizi ifade edelim
Şimdi gelelim asıl meseleye,sanmayın ki bu gelen pkk lı guruplar serbest bırakılacak,arkasından gelenler”bakın bizden gidenler serbest kaldı bizde teslim olalım”diyecek,ve tamamı teslim olduktan sonra hepsi toplanacak,cezalandırılacak. Aceba hükümet bu planda mı diye düşünenler var.Hayır olamaz diyenler var.Bu yöntemin işe yaramayacağını söylemeliyim.Bakınız geçmişte bu  pişmanlık yasasından istifade etmiş sonra yeniden dağa çıkmış hainler var aralarında,şimdi dtp li kadın milletvekillerinin boy boy dağda pkk ile kucak kucağa resimleri yok  mu?
Yani Türk askerinin dağda bombalamadık mağarası ini kaldı mı?Bunlar nerede barınmaktalar.Attığımız onca bomba nereye atıldı.Elini kolunu sallaya sallaya gelenler nereden geliyor.
Barzani ve talabani ile Yahudi kürtler bunları saklıyor.Amerika bunların trafik polisi durumunda sadece .
Eğer  bu açılım adı altındaki komedilerle pkk nın biteceğini zannedenler varsa iyi uykular demekten başka kelime bulamıyorum.
Seçimlere kadar beklentisi olanlara ve alevi,kürt seçmenine yeşil ışık yakanlara gelince onlara birçift sözümüz var”Şeytanın insan suretine bürünenine Tagut denir.Şeytanın şerrinden milletçe Allaha sığınırız.
Yok eğer vatanımıza göz dikenler varsa bu ülkede ne yiğitler var görecekler.
Kıbrıs’a gelince Aziz Kıbrıs’lıyı tanımayanlar varsa onların tarihine baksınlar.Akşama Kıbrısın hangi beldesinde portakal varsa yerler Vatanları için her kim  karşı koyarsa   yatağına girerler.
Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.
Ne Mutlu TÜRK’üm diyene,
  
Allah yardımcımız olsun.

Bu haber 4253 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi