Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

WİKİLEAKS TEZGAHI

Ahmet ZENGİN

02 Aralık 2010, 11:48

Ahmet ZENGİN

WİKİLEAKS TEZGAHI
 
Weekleaks belgelerini yorumlamadan önce;Güzel Türkçemizi unutan,unutturmak isteyen,milli varlığımızın temeli,millet olmamızın ana unsuru dilimize giren bazı kelimelerin doğru karşılıklarını yazarak bu makaleme başlamak istedim.
Neocon; (neo conservatisive) Yeni muhafazakarlar,demektir.
Evanjelist;Sapık bir tarikattır.Armegadon yani büyük savaş çıkacak,isa Mesih yeryüzüne inecek,Yahudiler dünyanın tek milleti olacak.buna inanırlar.O yüzden savaş ne kadar çabuk çıkarsa o kadar isa Mesihin yeryüzüne  çabuk ineceğine inanırlar.
Çıkarılan fitnenin; ve merkezi İsveç Stockholm’de bulunan bu yeraltı Wikileaks sığınağını  çok rahat gezebilirsiniz.Pkk ‘nın destekçisi,para kasası ve banka hesapları da buradadır.İsveçin bizimle alıp veremediği nedir derseniz biraz gerilere gitmeniz gerekecek.
Pkk terör örgütü üyesi ve İsveç’e Sığınan Abdülkadir Aygan’ı da iade etmeyen ve yıllardır terör örgütünü destekleyen bir ülke İsveç.
Şimdi önceden yayınlanan belgelere baktığınızda İsrail’le ilgili en ufak bir belgenin olmaması,İsrail ve Amerika’daki Yahudi lobilerinin Ortadoğu’da yükselen değer Türkiye’mizin itibarını sarsmak,İslam ülkeleri ile arasını açmak için yapıldığını açıkça görmek mümkündür.
Amerika’yı yöneten Yahudi lobileridir.Kaldı ki yukarıda sözü edilen sapık Yahudi tarikatları 3.dünya savaşını bir an önce istemektedirler.
Şimdi biraz da bu belgelerin teknik yönünü yazmak istedim.
Kripto nedir*;En basit anlamla kriptoloji;bilginin gizlenmesi demektir.Bilgiyi iki şekilde gizlersiniz.Birincisi bilginin içeriğinin gizlenmesi,yani, bilginin şeklinin değiştirilerek anlaşılmaz hale getirilmesidir ki bu kriptoloji biliminin konusudur.
Bilgiyi gizlemenin ikinci yolu ise;bilginin varlığının gizlenmesidir.Bunun ismi de Steganografi olarak isimlendirilmektedir.Bilginin bir resmin içine çıplak gözle bakıldığında görünmeyecek şekilde gömülmesi,İkinci dünya savaşı sırasında ünlü kadın casus Mata Hari ’nin muhatabına iletmek istediği bilgiyi dans figürlerinin içine gizlemesi veya görünmez mürekkepler kullanılarak yazılması hep steganografi’nin alanına girer.
Şimdi kripto cihazları öyle kolay kolay bilgilerin aktarılabileceği cihazlar değildir.Irak’taki bir Amerikalı Onbaşı 250.000 küsur bilgiyi öyle kopyalayacak ta Amerika’nın haberi olmayacak.
Bu cihazlar kopyalandığı zaman derhal bilgileri siler ve anında ilgili makamın haberi olur.
Kuzu kuzu yutturulan ve bizi hem içerde hemde Ülkeler arasındaki ilişkilerimizi bozacak bu bilgiler tamamen kasıtlı yayılan Siyonizmin adına “Elektronik Harp”denilen bir savaş şeklidir.
Anecostia Annex isimli bir merkez var Amerika’da.Başında ünlü Yahudiler var.Washington da ki bu merkez dünyadaki tüm mailleri (Facebook,Twitter,vb.)kontrol eder.İlgili olanları Pentagon’a iletir.Beşyüz milyon facebook kullanıcısının her şeyi kontrol edilir.
Wikileaks bir uydurmaca,kasıtlı,fitne harbidir.
Uyanık olalım,
İsrail’e ait bilgiler var mı bakalım,
Olmayacak.
Çünkü bu Siyonizm’in tezgahı,
 
 
 
KAYNAK
*UEKAE Dergisi,Cilt2,sayı2,sf 8

Bu haber 6414 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi