Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

YAŞ TA GÖZDEN KAÇANLAR

Ahmet ZENGİN

13 Ağustos 2010, 00:40

Ahmet ZENGİN

YAŞ’TA GÖZDEN KAÇANLAR

İlk defa bu yılki Yüksek Askeri Şurada; irtica nedeniyle subay-Astsubaylardan ordudan atılan olmadı.Demek ordudan irtica temizlenmişti.Bu güne kadar ordudan atılan 3000 e yakın irticacı ile ordumuz zararlı mihraklardan arınmıştı.Öyle mi?

Ben isterim sende imzalarsın arkadaş mantığı ile atamalar da bu yıl tarihe karıştı.Beceriksiz adı şaibelere karışmış hataları yüzünden onlarca Mehmet şehit olmuşsa bunun bir de faturası olmalı.Ordumuz kuruluşundan bu yana eşi benzeri görülmemiş bir şekilde tartışılır oldu.Şehit aileleri ihmal yüzünden çocuklarının şehit oldukları gerekçesi ile Genelkurmay önünde eylem yapar oldular.

Bu güne kadar olmayan bir şey oldu.Ordunun yanlışlarını tartışmak aslında ona yapılan en büyük iyilikti.Yapanın yanına kar kaldığı yanlışların bu güne kadar hep üstü örtüldü.Paşaların kendi aralarındaki döşenen mayından ölen asker için kayıtsız kalması,Heron’lardaki telefon görüşmelerinin deşifre olduğu hainlikten öte kansızlık olarak addedilecek insanın kanını donduran skandalın sahipleri nerede?

Bir ordu düşünün ki askeri kantinleri vasıtası ile ticaret yapsın.Bir acemi birliğindeki askeri kantinin bütçesi trilyonları bulur ve başında bir binbaşı vardır.Oyak vasıtası ile ticaretin babası yapılır ve başında emekli ne kadar general varsa çocukları varsa arz-ı endam ederler.

Ordu aynı Osmanlının balkan yenilgisindeki sebepler gibi ticarete bulaşmıştır.Aslında Atatürk’ün “Zabit ve kumandan ile hasbihal”kitabını okuyan olsa yanlışları bulacak.

Birde paşa çocukları nın askerliği nerede yaptıklarına bakalım.Hemen hemen hepsi kaymak yerlerde.Televizyonlarda konuşan bazı emekli paşalara göre ise “onlar varlıklı aile çocukları,eğitimli ve askerlikleri 9 ay sürüyor acemi eğitimleri sonunda az askerlikleri kalıyor o yüzden onları doğuya vermek gereksiz “denmekte.Öyle ya bu ülkede fakir olmak suç olmuş.Fakirin çocuğu en zor yerlerde askerlik yapsın,

Geçenlerde televizyonda anlattım.Van Gürpınar’da şehit olan J.Komando er Serdar YEŞİLYURT             un ailesi Kozan da portakal bahçesinde iki göz bir briket evde yaşıyordu.Belediye başkanı Zabıta müdürünü çağırttı.Gece Bir esnafa mağaza açtırıldı.Aile üyeleri gece giydirildi.Gündüz şehit merasimi yapılacaktı.

Şu manzaralara bakınız.

Şimdiki KKK nı Erdal CEYLANOĞLU zamanında tankları sincan’da yürüten paşa haberiniz olsun.

Bir de Çevik BİR’in İsrail’de yaptığı gizli anlaşmalar ve İsrail’e ödenen Milyar dolarların hesabını bu millet henüz sormadı.

İsraili’in Aharonat gazetesi yazmasaydı,kamuoyunun haberi de olamayacaktı.

Bize Salon ,Tören,Kokteyl paşası değil,mangal yürekli paşa gerek.

Ya paşa hanımlarının altındaki araçlar,korumalar,hizmetkarlara ne demeli.Bu gün Bir paşanın konutunda kaç hizmetli asker var bilir misiniz?

İstiklal harbini yapan paşa adedi 4 tür.Yani bu millet koca istiklal harbini dört paşa ile yapmıştır.Sayısı tam olarak 350 küsür paşa ve onların makam ve hizmetindekiler,orduevlerinde süit odalar,askeri kamplardaki onlara özel olarak bölünmüş deniz ve sayfiye villaları ve daha nice şaşa ve debdebeler.

Şimdi 98-2000 yılında İspanyadan 40.000 adet 500-2000 librelik uçak bombası satın alınıyor.Gelen mermiler pkk ile mücadelede kullanılacak.Aslında mermilerin de menşeyi bilinmiyor.Gelen mermilerin tapaları vidalanmıyor,kuyruk kısımları çalışmıyor.Tekrar bu mermiler MKE ye getiriliyor.

Atılan bu bombalar patlamıyor.Eğer PKK nın başına demir olarak düşerse işe yarar.Ayrıca patlamayan bu mermi içindeki patlayıcılar sökülüyor ve geri Mehmetçiğe Mayın olarak pkk tarafından kullanılıyor.Alan kim hasabı sorulmadığı gibi bu gibi işlerde parmağı olanlara açılan soruşturmalar örtbas ediliyor.Alan memnun satan memnun.

Bakınız bu ülkede TSK alımları denetlenemez.Harcanan paralar nerelere gider bilinemez,Kimse hesap soramaz. Bu hainler tarihin sularına gömülür gider.

Sonra;Tanesini Çevik Bir Efendinin 5 milyon dolara tamiri için İsraile verdiğimiz Tankların sıfırı ve yanisini Suudi Arabistan ordusu Fransa’dan aldı 4.5 milyon dolar.Bu iş için İsrail’e tam tamına 1milyar dolar ödedik.Batan İsrail’in IMI firmasını kurtardık.Eğer bu gizli anlaşmaları İsrail’in Ediot Aharonot gazetesi yazmasaydı,kimsenin haberi de olamayacaktı.

Başka bir vahamet! İsrail’den aldıkları Heron’ları isterse İsrail dakikada düşürür.Zaten 3 adedi de düştü.Aynı görüntüleri hem sana hem de anında pkk ya servis eden İsrail bizimle bu paşalar sayesinde kuzu sarması .Akıllara durgunluk veriyor.

Bakınız Amerikan senatosunda bir kanun var.İsmi KEY ESCROW SYSTEM.Eğer sen Amerikadan bir uçak,silah alrsan ve bu silahı Amerikanın istediği coğrafya dışına çıkarır veya onun müttefiklerine doğrultursan Uçak Pilotunu fırlatır.Silahlar susar ,tank yürümez.Bu kanun amerikada

Peki bu sistem nasıl çalışıyor,

Şöyle Amerika XİMKON isimli bir yazılım üzerinde 20 yıl çalıştı tüm uçaklar da bu sistemle çalışır.Uçak ve silahlara yerleştirilen bir mikroçip’e uydudan bir sinyal gönderiliyor ve bu virüs her şeyi altüst ediyor.Sen parasını verip aldığın Uçağa ve silaha sahip değilsin aslında Nikah sende Kız başkasının koynunda özeti bu bu işin.

Bakınız 2007 yılında Aselsan’da 3 mühendis hem de arka arkaya intihar gerekçesi ile öldü.Muamma dolu bir İntihar neticesi ölen bu üç mühendis ODTÜ’ liydi ve çalıştıkları konu ise günümüzdeki birçok sorunun cevabını verecek nitelikteydi.İşte bu elektronik mühendisi gençler Amerika’nın bu sistemini kırmış ve savaş uçaklarına ve silahlarına kendi Milli yazılımlarımızı bulmuştu.

Aslında Merhum YAZICIOĞLU ve Eşref BİTLİS’in düşen helikopterleri de bu yazılımla çalışmaktaydı.Sırlarıyla unutuldu.Millet olarak ne çabuk tarihi unutuyoruz.

Bizim gibi araştırmacıların da “Gelin hemşerim bir çayımızı için” diyeni zaten yok.Sadece avucumuzdaki kalemi kendi hür vicdanımızla yazmak kalıyor.

Hayırlı ramazanlar aziz okurlarım.

Bu haber 4834 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi