Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

BİYOLOJİK SAVAŞ

Ahmet ZENGİN

01 Mayıs 2010, 17:25

Ahmet ZENGİN

BİYOLOJİK SAVAŞ

 

Bilinen savaş teknikleri değişeli yıllar oldu. Artık o göğüs göğüse savaşlar bitti. Düşmana zayiat verdirmek; silahlar yerine daha ucuz ve kolay yöntemlerle olmakta, dostça yaklaşımlar aslında binlerce hain planları bünyesinde barındırmakta, sen yatağında mışıl mışıl uyurken düşmanın yeni tekniklere kafa yormaktaydı.

Amerikalı Rockefeller ailesi bütün dünyanın başına bela edilen projelerin mimarıdır.1913 ten beri dünyaya yeni bir şeytani proje üzerine çalıştılar.”Soy arıtım projesi ”Üstün ırk yaratabilmek için ”Petrole hükmedersen ülkelere, gıdaya hükmedersen insanlığa hükmedersin” fikri ortaya konuldu.

Artan nüfus, doymak zorundaki insanlığa ölüm tohumlarından üretilen gıdaları hiçbir denetim olmadan pazarlamak şart olmuştu.

Bilim adamları susturuldu. Bir kere cin şişeden çıkmıştı.

Önce İngiltere, sonra İsrail denemelere başladı. Öyle ki bu proje, Yahudilerin Arzı-Mevut denilen topraklarından başlanmalıydı. Öyle de oldu. Dünyadaki gelişmekte olan 13 ülkede Amerikan menfaatleri sömürülmek için nüfusun kontrol altına alınıp azaltılması gerekti. Bu ülkeler; Hindistan, Nijerya, Meksika, Endenozya, Brezilya, Türkiye ve Kolombiya’nın da aralarında olduğu ülkelerdi. Kaynak zengini olan bu ülkeler gelecek 30 yıl boyunca da en istikrarsız ülkelerdi. Bu ülkelerde kaynaklar kolayca sömürebilirdi.

Araştırmaların yapıldığı deneklerde gdo’ ları değiştirilmiş gıdalarla beslenen hayvanlar ikinci ve üçüncü aşamada kısırlık kaçınılmazdı.

Akdeniz Üniversitesinde bir yarışma yapıldı. Altında İsrail firması vardı.”Getir tohumu götür Laptop’u” Türkiye’deki bozulmamış tohumlar toplandı.

Katil keneler önce Samsun ve çevresine serpildi.

Şeker yerine genetiği bozulmuş tatlandırıcıların Cargill firması ile Bursa da kurulan fabrikalarına özel müsaadeler verildi.

Önce Türk çiftçisi ve üreticiler bitirildi. Buğday, soya, pamuk, mısır, Ölüm tohumları olarak ülkemize sokuldu.

Açılan fast -footlar da satılan dondurmalara bu tatlandırıcılar, sokaklarda satılan mısırlarla da bu gdo lu gıdalar çaktırmadan ülkemize sokuldu.

Hormonlar öyle ki tavuk, kırmızı etlere kadar girdi.

İsrail’den gelen tarım ilaçları haşaratları öldürmek yerine iki katına çıkarttı.

Şimdi Irak tamamen bu ölüm tohumlarının açık laboratuarı, oradaki insanlar da canlı denekler olarak kullanılmaya başladı.

Alerjik hastalıklar arttı. Kanser çoğaldı. Kalp krizi arttı.

Peki, bunlar sana bir şeyler anlatmıyor mu?

Bu savaşın adı Biyolojik Savaştır

Bu haber 3370 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi