Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

STRATEJİK PSİKOLOJİ

Ahmet ZENGİN

18 Temmuz 2010, 19:25

Ahmet ZENGİN

STRATEJİK PSİKOLOJİ
 
Sun-Tzu Savaş Sanatı kitabını bilmeyen asker yoktur. Tüm askeri strateji uzmanları bu kitabı adeta ezberlemiştir. Hatta Harb okullarında dersi olduğunu zannetmekteyim. Kitabın özeti üç kelimeden oluşur.
SAVAŞMADAN SAVAŞ KAZANMAK
Askerler savaşta; Psikolojik harp birimlerinin, esaslarını düşmanın moralini bozmaya yönelik taktiklerini de bolca kullanırlar.
Düşman cephelerine uçaklardan; üzerinde düşmanın moralini bozacak yazılı kâğıtlar atmak bunlardan birisidir.
Ya Osmanlı’nın mehterler eşliğinde ve “ALLAHU EKBER” nidaları ile yankılanan sesleri düşmanın moralini savaşmadan yerle bir etmiştir.
Pkk Güneydoğu halkında itaat duygusunu artırmak, Uluslar arası kamuoyunu yanıltmak, Halkımızla devlet yönetiminin arasını açmak, Komutanları yanıltmak ve Kültür değişimini sağlamak istemektedir. Roj tv, satılık birtakım kalemler ve hain iç destekçileri bu süreci Siyasallaşarak tamamlamak isteyen pkk nın maşası olmuştur.
Ordumuza güveni azaltmak yolunda uygulanan sistemli Psikolojik savaş halen sürmektedir. Kapitalist dünya psikolojik savaş yöntemleri kullanarak önündeki en büyük engel olan TSK yı yıpratmayı başarmak istemektedir.
Bize biçilen rol şudur ”Türkiye hammadde üreten,asla sanayileşmeyi tamamlamayan,batı ve Amerika ya muhtaç ülke olsun ”Bir gemi hammadde versin karşılığında bir kutu cep telefonu alsın.AB ‘nin kapısında beklesin,sakın almayalım demeyin.Kültüründen uzaklaştırılacak dizi ve televizyonlarla öz benliğinden koparılsın.
Kürtlere şu dikte edilsin “Cumhuriyeti Lozan’da bizimle Türkler kurdu ”Şimdi biz ayrılalım.Ayrı bir federe devlet olalım.”
Bu amaca pkk yı alet edelim.Plan bu..
Şimdi;Be hey şaşkınlar ,ahmaklar, kapitalist düzen siz daha ananızın karnında iken Yahudi planlarını yapmıştı.Siz mangal maşasısınız
1 Mart teskeresinde pılısını pırtısını toplayan Amerika müttefik olarak Irak’taki kürt gurupları dost edindi.Tüm ağır silahları kürt guruplara teslim etti.40 kişi Cıa ajanlarını kuzeye yerleştirdi.Saddamın kimyasal gaz bombalarından kaçıp Anadoluya sığınan peşmergelerle şimdi kuzu sarması…
Hesap edemedikleri bir şey var şimdi.
Türk’ü tanıyamadılar,
Bakalım Amerika  Iraktan çıktıktan sonra durum ne olacak,Güneyde onları bekleyen Arap milliyetçilerle,şii Araplar ve İrandan desteklenecek kuvvetlerle bakalım nereye sığınacaklar.
Hiçbir zaman bu ülke Türkiye olmayacak,Kedisine Barzani belki sığınacak bir erkek kedi bulabilir.

Bu haber 4670 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi