Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ KÂFİRLER

Ahmet ZENGİN

19 Kasım 2009, 08:40

Ahmet ZENGİN

MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ KÂFİRLER

Yaklaşan kurban bayramının; anlamını bilmeyen, ancak görünüm itibarı ile değme evliyaya taş çıkaran insanlar görürsünüz. Bu ismine Tağut denilen şeytan görünümlü insanları özellikle dini bayramlarda fink atarken pek fark eden olmaz.

Kestiği kurban etinden sokaklarda kurulan makinelerde sucuk yaptırandan, derisini pazarlayanları mı ararsınız, elinde ne olduğunu bilmediğiniz makbuzlarla deri ve bağırsak toplayanına kadar, cami avlusunda daha önceden yüzünü görmediğiniz binlercesi türer.

Bir zamanlar Tınaz İlkokulunda Okul Aile Birliği başkanlığım sırasında kanımı donduracak gerçeklerle karşılaştım. Bu derneklere toplanan paraların bir kısmının toplayana ait olduğunu kaçımız biliyor?

O elinde makbuzlarla deri ve para toplayanlar, uzak şehirlerden gelerek yardımları ellerindeki karton kutulara para toplayanların bir kısmını da kendilerinin aldığını biliyor musunuz?

Gidiniz ve bir deri Çeket almaya kalkınız.Cebininize en az 350-500 lirayı koymasanız eve eliniz boş dönersiniz.Sizin o camilere diye verdiğiniz deriler kaç el değiştirir ve dünyanın en zenginleri dericilerdir.

Vicenze diye bir kent var İtalya’da bir zamanlar deri ve makine ithal etmeye gittim. Dünya’da İtalyan derisi meşhurdur. Dericiler çok havalıdır. Aman Allah’ım bir kapris bir hava.Sanırsın Cumhurbaşkanı.Neyse zar zor görüşme sağladım.Kesif bir kimyasal koku.Toplantı odasına gelen bayana isteklerimi anlattım.

Dedi ki “siz Türkiye’den geliyorsunuz, bize derilerde işlenmemiş olarak Türkiye’den geliyor. Adres yanlıştı, demek bunca yolu boşa tepmiştim.

O sakallı, esans kokulu, düğmesiz gömlekli hacı resmi başucunda, elinde tespihli kaç tagut gördüm ben. Evet dericileri görmek isterseniz, İstanbul’un girişindeki Organize sanayi bölgesine gidiniz. Eski Kazlı çeşme’nin sahtekârlarından bilmem kaçını görürsünüz.

Deriler nereden gelir ve bu vurgunun kaynağı nedir derseniz, işte sizin masumane verdiğiniz kurban derilerinin kaç sahtekârı zengin ettiğini görürsünüz.

Kurban bayramı paylaşmaktır. Dolaplarının no-frost kısmına koyduğun ve çocuklarınla gelecek bayrama kadar tükettiğin etin ne sana ne de ailene faydası var bilesin.Bari boşa kurban kesme.

Kurban kesmek sanırım, et yemek ya da etin kullanmadığın kısmını dağıtmak ta değildir. Fakirle dalga bari geçmeyin.

Sahtekarlarla mücadele ise devletimizin kurumların düşüyor.Yıllardır THK verdiğimiz derilerin ise hesabının ve nereye gittiğinin muhasebesini bilmek isterim.Belki Vakıfların topladığı deriler de yerine gitmiştir umarım.Bu vakıfların kaçının Allah rızası için çalıştığını da öğrenmek isterim.Devlet Milletinin refah ve huzuru için vardır.Kimse Aziz milletimizin halisane duygularıyla oynamasın.Allah’ı ise hiç kandıramazsınız.Çünkü o hesap sorucudur.

Toplanan derilerin Tarikatlara,Şeyhlere,gittiği yeri asla öğrenemediğimiz kurumlara ne amaçla ve neden verildiğini araştırmak,hayır sahiplerinin değil devlet kurumlarının görevi.

PKK nın bile bu derilerden nemalandığını zannetmekteyim.Sizin masum görünüşlü tagutları bilmeniz asla mümkün değil,Derilerinizi verin ancak sonuna kadar da hesabını sorun ve sahtekarları ihbar edin ,bu kurban kesmekten sonra en hayırlı vazifedir.

Bu haber 3552 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi