Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ELEMENTLERİN EFENDİSİ

Fazlı GÜVENTÜRK

24 Temmuz 2013, 10:37

Fazlı GÜVENTÜRK

ELEMENTLERİN EFENDİSİ

            Daha önce bu konu hakkında yazı yazdım. Sizlerle bu tip bir araştırmanın neticesini paylaşmak istediğimden yazıyı okur okumaz tekrar sizlerin bilgisine sunmayı uygun buldum.

            Efendim bazıları daha önce değindiğin konuyu neden tekrar yazdın diyebilir. Yada bu konu çok mu önemli de diyebilir. Veya biraz daha farklı yaklaşımla gazete haberini köşe yazısı yapmana gerek yoktu biz zaten gazetelerin veya internetin haberlerinde okuyoruz da diyebilir.

            Ama bence bu konu önemli olduğundan ve imanı zayıf olanların Rabbin varlığına dolaylı bir delil olan bu olayı özümsemesi için yazdım. Ayrıca gazete veya internet haberlerinde bazen gözden kaçanlar olabiliyor. Bu nedenle gözden kaçma riskine karşı yazmayı düşündüm.

            Evet, konu zemzem.

            Ne büyük bir mucize ki araştırmalara konu oluyor. Kimyagerlerin anlamlandırmakta güçlük çektikleri bir olgudur bu zemzem..

            Zemzem suyunun ezan okunduğunda berraklaştığını ifade eden Japon bilim adamı Dr. Masaru Emoto, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" dedi.

            Edinilen bilgiye göre Ren Nehri'nin suyundan içen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer, bir miktar zemzem bulup içti. 35 dakika sonra da rahatladığını hisseden Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştı.
            Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eden Dr. Pfeiffer, "Su her şart altında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Hepsi zemzeme dönüşmüş. Zemzem'de büyük bir enerji var. Başkasını değiştirir ama kendi değişmez" dedi.

            Japon bilim adamı Dr. Masaru Emoto ise, zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceledi. Suyun kristal düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını gören Dr. Masaru Emoto zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark etti.

            İncelemede her bir kristalin Kâbe-i Muazzama'ya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin kristallerinin çan sesinde karardığı, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığı ve netleştiği anlaşıldı.

            Dr. Masaru Emoto, zemzemin fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı olduğunu belirterek, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" şeklinde konuştu.

            Başta dediğim gibi bazı konular tekrar gibi gelir ama nihai amaç güzeli hatırlatmak olunca tekrarlar anlamlı oluyor.

            Rabbim bizlere ders almamız için zaman içinde pek çok şeyler gösteriyor. Bizler maalesef ders almakta veya örnek almakta veya bu dersi ve örneği hayatımıza adapte etmekte güçlük çekiyoruz.

            Dilerim bir gün hacdan veya umreden gelenlerin getirdiği değil de yerinde kaynağında doya doya kana kana zemzem içmeniz nasip olur. Görürsünüz içinizi nasıl ferahlattığını ve adeta hissedersiniz cennet suyu olduğunu.

            Selam ve dua ile…

           

 

 

Bu haber 3423 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi