Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

OLMADI SAYIN BAŞBAKAN

Fazlı GÜVENTÜRK

02 Şubat 2009, 12:19

Fazlı GÜVENTÜRK

OLMADI SAYIN BAŞBAKAN

            Olmadı Sayın Başbakan; Davos denen dünya liderlerini bir araya getirdiği söylenen ancak güzel kayak merkezinin bulunduğu doğal güzelliklerin Allah(cc) vergisi olduğu bir mekânda böyle bir çıkışı yaparak dünyanın gözünün buraya çevrilmesi ve sözde! Öneminin artırılmasını sağladınız. Osmanlının torunları Türk Oğlu Türklerin Başın dik alnının açık olduğunu gösterdiniz. Şimdi Türk düşmanları uyuyamayacak. Olmadı.

            Olmadı Sayın Başbakan; çocuk katilleri, soykırım mucitleri, kadın, ihtiyar, bebek demeden füzeler tanklar ile saldıran dünyanın en azından duyarlı dünyanın nefret ve ibret içinde içi kan ağlayarak seyrettiği katillerin başı olan Peres’ e bu sinirle kalkıp bir tokat vurmadınız. Olmadı.

            Olmadı Sayın Başbakan; moderatör  İgnatius denen o ermeni uşağı insana sadece bağırmak ve koluna vurmakla kaldınız. Oysa biz bir Kasımpaşalı yumruğu beklerdik. Gözlüklerinin ardına burnunu gömecek seviyede ve oturduğu yerden epey bir süre kımıldamayacağı kadar şiddette bir yumruk beklerdik. Olmadı.

Olmadı Sayın Başbakan; İsrail’i ziyareti sırasında bile Birleşmiş Milletlerin Okullarını bombalanan ve kedi gibi sus pus oturan Ban ki-Moon denen insana tüm milletler adına güzel okkalı ve yerinde mıhlanacağı bir söz söylemeden terk ettiniz orayı. Olmadı.

Olmadı Sayın Başbakan; Arap milletini temsil ettiği iddia edilen topluluğun başkanı Amr Musa’ya kalk gidelim demeden elini sıkarak ve orada bırakarak ayrıldınız. O düşünemedi veya düşünmek işine gelmedi sizin ardınızdan o toplantıyı terk etmeyi. Aslında yeltendi ama BM liderinin talimatına uydu. Siz ise kulağından tutarak ben bir düşünüyorsam bu Gazze’yi sen on düşüneceksin demeden çıktınız. Olmadı.

Olmadı Sayın Başbakan; ülke içerisinde kendisini Cumhuriyetçi ve demokrat olarak gören hatta ömrünce küffara dünyayı dar eden ve hiç başı eğik gezmeyen Atatürk’ün partisi olduğu ile övünen partinin üyelerine bu dik duruşu gösterip onun eski büyükelçilerini mutlu edemediniz. Olmadı.

Olmadı Sayın Başbakan; ulusalcılığı ile övünen bu yüzden şuan hapiste yatan ve yandaşlarının televizyon ekranlarında biz sosyalist orducuyuz gibi ucube bir söz ile yırtınan insanlar; bu ordunun başının dik gezdiğini, kimseye eyvallah çekmeyeceğini, yüz yıllar boyu bu Milletin ordusunun yedi düvele hükmettiğini bu insanların gözünün içine Davos’tan sokamadınız. Olmadı.

Olmadı Sayın Başbakan; küçük yavrusu ve kuyruğu olan İsrail’e desteğini her platformda yineleyen ABD ‘ye ve Medeni olduklarını söyleyen ancak barbarların şahı olan Avrupa Birliğine oradan bir çift söz ile gönderme yapamadınız. Olmadı.

Olmadı Sayın Başbakan; ne yaparsanız yapın hatta ağzınızla kuş tutun bunu eleştirmeyi görev bilen hatta bunu eleştirmek için çarpıtma haber yapan, Türk başbakanını değil, İsrail’in eli kanlı liderlerini öven çürük kalemler, onların arpalarını veren patronlarına ve medyaya daha o masadan kalkmadan ağzının payını veremediniz. Olmadı.

Olmadı Sayın Başbakan; Müslüman’ım deyip, mangalda kül bırakmayan ancak sırf siyasi çıkar uğruna Yahudilere ve onların destekçilerine karşı yapılan bu harekete at gözlükleri ile bakıp ülke içi siyasi çıkarları için Başbakan bu çıkışı yaptı diyenlere ta Davos’tan “hadi oradan” diyemediniz. Olmadı.

Oldu Sayın Başbakanım Oldu. Hem de yukarıda yazdıklarıma inat oldu. Bu necip milletin milli duygularını ve hepsi benim tanıdığım arkadaşlarım olan Süleymaniye’de talihsiz olay yaşayan arkadaşlarımdan bu yana ihtiyacımız olan dik duruş ile oldu.

Selam ve dua ile…

Bu haber 6910 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi