Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

BAŞKAN

Fazlı GÜVENTÜRK

30 Ocak 2009, 09:06

Fazlı GÜVENTÜRK

BAŞKAN

Yapılan ya da yapılamayan işlerin hesabını vermek muhasebesini yapmak kolay görünse bile oldukça zordur. Hele bu susan değil de sorgulayan bir topluluk karşısında oluyorsa yani sizin bu geçmiş dönem içerisinde yapmış olduğunuz faaliyetlerinizi neden yaptığınızı didikleyen bir gazeteci karşısında oluyorsa daha zordur.

            Birde bu gazetecilerin yanında hiçbir beklentisi olmayan halk topluluğu varsa bir kat daha artıyor bu zorluk. Ancak bunlardan da önemlisi bu muhasebeyi yapan insan eğer bir siyasiyse ve bu siyasi karakter görev yaptığı bu makama tekrar talipse bu zorluk hat safhadadır.

            Kırıkkale Belediye Başkanı Veli KORKMAZ geçmiş dönemde yapmış olduğu beş yılın muhasebesini yaptı.

            Katılımcıların ilgisi büyüktü. Başkan kendinden emin, yaptığı faaliyetleri güzel ortaya koyan, bir görüntü sergiledi.

            Veli başkan kimse ile didişmeden uyum içerisinde bir ön seçim dönemi geçirdiğini ve aday adaylığından adaylığa geçerken her kesimin yani partili her kesimin desteğini aldığını ima ederek, kimseyle sorun yaşamadığını belirtti. Milletvekilleri ile bir sorun olmadığını ve bu seçimde Genel Merkez, Halk ve tüm partililerin ortak adayının olduğunu da İl Başkanı Nuh DAĞDELEN açıkladı.

Böylece Veli başkanla yola devam kararında tam destek sağlanmış ve tescillenmiş oldu.

Başkan geçen dönemdeki icraatlarını ince bir üslup ile anlattı. Özellikle su ile ilgili kısmı uzun uzun anlattı. Elbette yapmış olduğu başarmış olduğu bir faaliyeti anlatırken heyecan duyması güzeldi. İnşallah tüm yapmış olduğu faaliyetlerde bu heyecanı duyar. Yani başarının heyecanını duyar. Çünkü Kırıkkale’nin bu çalışma temposuna ve yeniliklere ihtiyacı var.

Bilgilendirme toplantısına ilgi oldukça yoğundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşları dernekler sendikalar gibi her kesimden insanın orada olması desteğin seçimlerde de süreceğini göstermektedir.

Özellikle bayanların her hangi bir konuya ilgisinin önemi herkes tarafından kabul görür. Bu toplantıda da bayan ilgisi yoğundu. Bunun Bayan KORKMAZ’ında toplantıya katılıyor olmasından kaynaklandığı söylense bile sonuçta bu yoğunluğun oy olarak dönüşümün olacağını düşürsek AK Parti için seçimlerde bayan desteğinin azımsanamayacağı görülmektedir.

Başkan anlattı; Ancak demek ki yeterli değil veya halka inmiyor bu faaliyeti. Bu önemli eksiği gibi görünen konu ise halk ile diyalog eksikliği yani halkla içli dışlı olma konusu. Kiminle konuşsanız içimizde görmüyoruz, çalışıyor ama uzak duruyor diyor. Demek daha çok girecek halkın arasına veya girdiğini gösterecek bir yolla. Nasıl yapar bilmiyorum ama yapmalı. Basın aracılığıyla veya uğradığı yerlere ki özellikle muhalif insanlarla görüşerek olsun yapmalı bunu.

Kırıkkale için hayırlısı olsun. Vatan millet devlet için hayırlısı olsun. Bu necip milletimize hizmetin en güzeli yaraşır.

Selam ve dua ile…

Bu haber 3985 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi