Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ÇOK GÜZEL HAREKETLER

Fazlı GÜVENTÜRK

15 Temmuz 2011, 23:09

Fazlı GÜVENTÜRK

ÇOK GÜZEL HAREKETLER

            Şükürler olsun maddi bir kazanç sağlamadığım, elektriğini, suyunu, ev sahibim daha doğrusu dükkan sahibim Erol Tekin’in karşıladığı, dükkan kirasını Güventürk inşaatın sahibi amcaoğlunun karşıladığı, interneti Erdoğan ağabeyin hallettiği siyasetin en hararetlisinin yapıldığı büromda otururken bizzat davetiyeyi kendisi getirme inceliğinde bulunan Ercihan Çakmak geldi.

            Yok, o kadarda beleş yaşamıyoruz canım. İkramlar bizden oluyor büroda. Valla Allah gelip gidenden eksik etmesin. Allah hepsinden tek tek razı olsun. Ama bir kira kadar da ikram parası veriyoruz o büroda. Hayır, zorumuza gittiğinden değil sadece emekli bir adam için bu harcama yüklü oluyor. İmecenin en güzelini yapıyoruz bu büroda. Bunu anlatmaya çalıştığım için detaylarını yazma gereği duydum. Biz birlikte olmanın en güzelini yaşıyoruz.

            Gelelim ziyaretçimize.

            Ercihan bey kale medya grup başkanı. Kısa zamanda kurulan internet sitesi ile ismini duyuran sonra gazetesini çıkararak atılıp yapan kale medya grubu, ardından internet habercililiğine ilave olarak görüntülü haberciliğe el attı yani veb tv olayını başlattı ve başardı.

            Vatan tv gibi ulusal yayın yaparken Kırıkkale’ye önem veren ve buradan canlı yayınlarla Kırıkkale televizyonu gibi çalışan bir kanalın temsilcisi oldular ve haftada bir saat yayın hakkını kullanan kale medya grubu bu konudaki başarısını da ciddi şekilde kanıtladı.

            İşte bu grubun başkanı kale medyada yazan köşe yazarlarını bir araya getireceğini ve tanıştıracağını söyledi.

            Yirmiye yakın köşe yazarı bir araya geldi.

            Güzel bir organizasyondu. Karşılamada kale medyanın güler yüzlü personelinin sıcaklığı güzeldi. Yemek öncesi ayaküstü gelenin katıldığı bahçe sohbeti güzeldi. 

            Gösterilen Kırıkkale’de basın konulu slâyt gösterisi güzledi. Medyanın önemi ve Kırıkkale’nin gelişimi konulu ve kale medya geçmişi gösterileri önümüzdeki ordövr tabağını unutturacak kadar güzledi.

            Grup başkanı Ercihan Çakmak’ın konuşması ve herkesin fikrine saygı duyucu ve özgürlükçü basın anlayışına vurgu yaptığı metnin içeriği güzeldi.

            Kırıkkale basınında kimi yeni kimi eski köşe yazarlarının tanışma konuşmaları güzeldi. Yeni tanışmada bile ilk sözlerden sonra düşüncelerin çeşitliliği güzeldi.

            Kırıkkale’ye hizmet gönüllüsü oldukları belli olan, yaşadıkları ile ve üzerindeki yaşadığı topluma ve milletine hizmet etme sevdalı olan insanların beyin jimnastiği yapıyor olması güzeldi.

            Güzel düşünülmüş üzerinde logosu bulunan kalemlerin şık paketlerle hediye ediliyor olması güzledi.

            Şahsıma özgü biraz gurur, biraz şımarmanın olduğu toplantı sonrası cidden Kırıkkale’de yazılarına değer verdiğim köşe sahiplerinin yanıma gelip tanışıp, yazılarımı takip ettiklerini ve hatta bazılarının övgünün ötesine geçip “en”lerden olduğumu söylemesi ayrı bir güzledi.

            Hepsi bir yana Kırıkkale basınına örnek olacak bu davranış güzeldi. Çok güzel hareketti. Maddi bir beklentisi olmadan fikirlerini paylaşan ve bazen bir yazı için bir günü iki günü giden insanlara destek olup, onur vermek çok güzel hareketti.

            Dilerim diğerleri de bunu örnek alır ve emek verenlerini bir plaket, bir belge ile ödüllendirir. Zira insanların ruhunda onore edilmek hep olmuştur.

            Teşekkürler öncü olan kale medya ve onun başta başkanı olmak üzere tüm emek veren güzel insanları.

            Selam ve dua ile…

Bu haber 4687 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi